Falcao'da son durum! Kolombiya basını yazdı...

02.06.2020 - 13:40 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 13:44

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile ilgili bir analiz paylaşıldı. Kolombiya basını, yıldız golcü ve Galatasaray'ın son durumunu yazdı. Falcao, kalan maçlarda oynayacak mı?

Falcao'da son durum! Kolombiya basını yazdı...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'nun durumunu ülkesinin basını çok yakından takip ediyor. Falcao lige ne kadar hazır? Kolombiya basını, golcü futbolcuyla ilgili neler yazdı? İşte yanıtı...

Falcao, ligin ikinci yarısında coşmuştu

Transfer olduğu ilk dönemde etkili bir performans sergileyemeyen ve sakatlıklarla boğuşan Falcao, ligin ikinci yarısında başarılı bir görüntü ortaya koymuştu. 

Kolombiya basını: "Galatasaray'da herkes ligin başlamasını bekliyor"

Marca Kolombiya, Galatasaray'daki son durumu yazdı. Haberde, "Galatasaray'da koronavirüs sorunu bulunmuyor. Tüm testler negatif çıktı. Bu iyi haberler takımın moralini yükseltti. Herkes neşeli. Takım halinde liglerin başlamasını bekliyorlar" ifadelerine yer verildi. 

'Falcao mükemmel durumda ve kalan 8 haftayı bekliyor'

Falcao için ise, "Falcao'nun sezon başından beri bazı sıkıntları vardı. Tam anlamıyla hazır değildi. Falcao'nun koronavirüs arasını iyi kullandığı gerçeği var. Şu anda hiçbir sorunu yok. Fiziksel olarak da mükemmel durumda. Kalan 8 haftayı bekliyor" denildi. 

'Galatasaray farkı kapatabilecek güçte'

Öte yandan Galatasaray'ın ligdeki durumuyla ilgili yapılan yorumda da, "Galatasaray her tedbire harfiyen uyuyor. Aradan sonra Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklar ve bu maça konsantreler. Bu maçta alınacak galibiyet onlar adına ekstra motivasyon olabilir. Şampiyonluk yarışındaki farkı rahatlıkla kapatabilecek güçtler" ifadeleri kullanıldı. 

Falcao bu sezon Galatasaray'da kaç gol attı?

34 yaşındaki Radamel Falcao, Galatasaray'da 20 maçta 1314 dakika süre aldı ve 10 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 

Terim'in en çok güvendiği isimlerin başında geliyor

Falcao, ligde kalan haftalarda da teknik direktör Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerden biri durumunda. Falcao, bonuslar hariç Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler