Falcao'dan açıklama: "Büyük işler başarabiliriz"

10.11.2019 - 12:31 | Son Güncellenme: 10.11.2019 - 09:34

Falcao'dan açıklama: "Büyük işler başarabiliriz"

Galatasaray'da en çok tartışılan isimlerden biri olan Radamel Falcao, İspanyol basınına açıklamalar yaptı. Falcao, İstanbul'a ne zaman dönecek? Galatasaray ile ilgili ne düşünüyor? İşte bu soruların yanıtı.

Falcao öncelikli hedefini açıkladı

Cimbom'un Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, İspanya’da tedavi görmeye devam ediyor. Bir an önce futbola dönmek için çok çalıştığını belirten Falcao, Marca TV’ye açıklamalarda bulundu ve hedeflerini anlattı.

Falcao: "Büyük hedeflere ulaşabileceğimizi umuyorum"

Sarı-kırmızılı taraftarların milli aradan sonra formasına kavuşmasını beklediği ve özlemle yolunu gözlediği golcü oyuncu, “Bir an önce takıma dönmek için çok çalışıyorum. G.Saray çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ancak birçok yeni transfer var. Birbirimizi tanıdıkça büyük hedeflere ulaşabileceğimizi umuyorum” dedi.

Libertodores Kupası maçını izleyecek mi?

Kolombiya Milli Takımı’nın Peru ve Ekvador’la yapacağı maçların bir parçası olmayı çok istemesine rağmen, bunun mümkün olmadığını belirten Falcao, River ve Flamengo arasında oynanacak Libertodores Kupası maçını izleyip izlemeyeceği sorusuna da yanıt verdi. 

Falcao: "Tedavinin ardından hemen Türkiye'ye döneceğim"

Falcao, “Eğer bu seyahati yapmak için bir imkan olsaydı yapardım. Ancak bu mümkün değil. İyileşme aşamasındayım ve Madrid’deki tedavinin ardından hemen Türkiye’ye döneceğim” cevabını verdi.

Uzun uğraşlar sonrasında Galatasaray'a transfer olmuştu

Hatırlanacağı gibi Radamel Falcao, uzun uğraşlar sonrasında Galatasaray kadrosuna katılmıştı. Bu transfer Avrupa basınında da ses getirmişti. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler