Falcao, Gedson Fernandes'i takipten çıkardı!

Feride Kara
02.02.2022 - 23:58 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 00:09

Radamel Falcao sarı kırmızılı forma altında beraber oynadığı Gedson Fernandes'i Çaykur Rizespor'a transferi sonrasında Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

Falcao, Gedson Fernandes'i takipten çıkardı!

Ajansspor Haber

Galatasaray'dan İspanya'nın Rayo Vallaceno takımına transfer olan Radamel Falcao bugün önce Beşiktaş'a daha sonra ise Çaykur Rizespor'a transfer olan eski takım arkadaşı Gedson Fernandes'i sosyal medya üzerinden takibi bırakarak tepki gösterdi.

Gedson Türkiye'ye geldi

Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu ancak Beşiktaş’ın anlaştığı Gedson Fernandes ile kiralık olarak anlaşan Çaykur Rizespor oyuncuyu Türkiye'ye getirdi. Çaykur Rizespor Kulübü, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Selim Selimoğlu ile Gedson Fernandes havaalanında basının karşısına çıktı.

 

Sezon sonuna kadar Gedson Rizespor'da 

İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Gedson Fernandes'e Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu eşlik etti. İkili, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, "Rizespor olarak çok mutluyuz. Gedson, sezon sonuna kadar bizim formamızı giyecek. Kendisini ikinci devre için kiraladık. Sakatlıksız ve şanslı bir sezon diliyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Rizespor Gedson Fernandes transferini bu video ile duyurdu! Rizefilx
Habere Git

Gedson'a Galatasaray sorusu

Gedson Fernandes ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Umarım burada geçireceğim vakitten keyif alırım. Haydi başlayalım" diye konuştu. Fernandes, "Galatasaraylı yöneticilere kırgın mısın?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler