Falcao'dan Terim'e: Ne gerekiyorsa yapacağım

30.07.2020 - 09:32 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 09:37

Galatasaray transfer haberleri.. Inter Miami'ye transfer olacağı iddia edilen Radamel Falcao, teknik direktör Fatih Terim ile görüştü. Peki Falcao Terim ile ne konuştu? İşte detaylar...

Falcao'dan Terim'e: Ne gerekiyorsa yapacağım

ABD ekibi Inter Miami’nin transferini çok istediği, hatta taraftarlarının formalarına adını bile yazdırmaya başladığı Radamel Falcao'nun, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim’le özel bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla geçiren ve beklentilerin çok uzağında kalan 34 yaşındaki futbolcunun bu görüşmede, “Başarısız olmaya alışık değilim. Çok üzgünüm. Benden beklentilerin farkındayım ve işimi yarım bırakmak istemiyorum. Bu sezon yaşattığım hayal kırıklığını telafi etmek için ne gerekiyorsa yapacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre; Falcao ve eşi Lorelei Taron, aynı zamanda dördüncü çocukları için gün sayıyor. Dominique, Desiree ve Anette isimli üç kızları bulunan aile, 4-6 hafta içerisinde bir erkek bebek bekliyor.

Doğum için de sağlık sisteminden etkilendiklerini belirttikleri Türkiye’yi seçmiş durumdalar. Falcao, eşinin de Türkiye’yi çok sevmesi sebebiyle en azından 1 sezonu daha Galatasaray formasıyla geçirmek istiyor.

Sakatlığı sebebiyle son haftalarda forma giyemeyen Falcao, bu düşüşü sezon başında kaçırdığı kamp dönemine bağlıyor. Kolombiyalı golcü, bu kez Galatasaray’ın yaz kampına dahil olarak fiziksel açıdan çok iyi hazırlanacağını ve istikrarlı şekilde forma giyeceğini dile getiriyor. 

Falcao kaç gol attı?

Galatasaray formasıyla bu sezon 22 resmi maça çıkan Falcao, 11 gol attı ve 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler