Falcao'dan transfer kararı: Galatasaray ile...

İsa Kethüda
21.04.2021 - 17:14 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 17:30

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, sözleşmesi durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Falcao'dan transfer kararı: Galatasaray ile...

Yaşadığı sakatlıklarla bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao, sözleşmesine sadık kalmak istiyor. 

Falcao geleceği hakkında konuştu

Akşam'da yer alan habere göre kariyerine Galatasaray'da devam etmek isteyen Radamel Falcao, "Şu anda tamamen kulübüme konsantre olmuş durumdayım. Bir sözleşmem var ve bu sözleşmeye sadık kalmak istiyorum" diyerek Galatasaray'da 2022 Haziran ayına kadar kalacağını ifade etti.

Oynadığında katkılar yaptı

Falcao belki 18 maç kaçırdı ama oynadığı maçlarda Galatasaray'a önemli katkılar yaptı. 3-1 kazanılan Gaziantep ve 2-1'lik BB Erzurum maçlarında attığı goller ve asistleriyle 6 puan kazandıran yıldız futbolcu, 2-2'lik Sivas karşılaşmasındaki golleriyle de 1 puan getirdi. Toplamda 9 gol kaydeden Kolombiyalı yıldızın gol attığı maçlarda G.Saray 13 puanı hanesine yazdırdı.

"Çalışkan olmak ve çabalamak hayati önemdedir"

Kolombiyalı yıldız, "Bence bir oyuncunun golcü olabilmesi için belli bazı yeteneklere doğuştan sahip olması ama daha sonra bunların üzerine çalışması lazım. Yıllar geçtikçe belli bir birikim oluşturur ve golcülük sanatında daha iyi olursunuz. Kesin olan bir şey var, çalışkan olmak ve çabalamak hayati önemdedir." şeklinde konuştu. 

"Galatasaray, Türkiye'de devasa bir kulüp"

35 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray, Türkiye'de devasa bir kulüp. Çok tutkulu büyük bir taraftar kitlesi var. Her zaman Türkiye'de şampiyonluk için mücadele ediyor ve Avrupa sahnesinde daha büyük bir ekip olmayı hedefliyor" ifadelerini kullandı. 

Ne zaman bırakacak?

Ne zaman bırakıp bırakmayacağı ile ilgili konuşan Falcao, "Şimdilik bırakacağım günü planlamadım. Ne yapacağımı ben de merak ediyorum. Futbolun içinde kalarak bir şeyler yapmak isterim. Sanırım teknik direktör olmayacağım çünkü artık seyahat etmek istemiyorum. Bazı futbolcularım menajerliğini yapmak olabilir" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler