Falcao'dan transfer ve ayrılık açıklaması!

06.04.2020 - 10:51 | Son Güncellenme: 06.04.2020 - 10:55

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao ile ilgili transfer iddiaları ortaya atıldı. Falcao, Galatasaray'daki geleceği hakkında konuştu. Ayrılık iddiaları için ne dedi?

Falcao'dan transfer ve ayrılık açıklaması!

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao'nun takımdan ayrılacağı iddia edildi. Falcao, Al Sadd ekibiyle anlaştı mı? Transfer için ne düşünüyor? Takımdaki durumu için ne diyor? İşte yanıtı...

Falcao transfer iddiaları hakkında konuştu

Sezon başında Galatasaray'a gelen ve transferi büyük bir gündem yaratan Radamel Falcao, son günlerde ortaya atılan ayrılık iddiaları ile ilgili konuştu.

Falcao, ayrılacağı iddialarını yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Katar basınında, Kolombiyalı forvet için Al Sadd'ın teklifte bulunduğu, 34 yaşındaki yıldızın da sarı-kırmızılı takımın indirim talebini kabul etmeyerek Al Sadd'a gideceği haberleri çıkmıştı. Ama Falcao bu haberleri yalanladı.

Falcao: "Ayrılmak gibi bir niyetim yok"

Milliyet'teki habere göre; Galatasaray'dan yıllık 5 milyon Euro garanti ücret alan Falcao, "Benim Galatasaray'la daha 2.5 yıl sözleşmem var. Dış basında hakkımda çok iddia çıkıyor ama bunlara kimse kulak asmasın. Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Ayrılmak gibi bir niyetim yok. Mutlu olduğum yerden niye gideyim!" dedi.

Falcao Galatasaray'da kaç gol attı?

Radamel Falcao, bu sezonun ikinci yarısında başarılı bir görüntü ortaya koymuştu. Falcao, 20 maçta 10 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Fatih Terim'in büyük kozu

Radamel Falcao, teknik direktör Fatih Terim'in saha içindeki en büyük kozu olarak dikkati çekiyor. Terim, Falcao'nun tecrübesinden yararlanmak istediğini daha önce de açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler