Falcao'nun boşu yok! Arda şov yapıyor...

21.08.2020 - 21:06 | Son Güncellenme: 21.08.2020 - 21:27

Son dakika spor haberleri... Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Peki yeni transferlerin performansı nasıl? Arda ve Falcao detayı...

Falcao'nun boşu yok! Arda şov yapıyor...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları medyaya kapalı olarak, Florya'da yoğun bir şekilde devam ediyor. Gelen bilgiler, futbolcuların başlangıç performansının teknik heyetin yüzünü güldürdüğü yönünde. İşte Florya’dan aldığımız son bilgiler...

Yaptığımız araştırmalar neticesinde aldığımız bilgilere göre Galatasaray’da yeni sezon için geçen hafta sahaya inen futbolcular hazırlık çalışmalarında ortaya koyduğu performanstan teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları memnun. Florya’da iyi bir hava yakalandığı belirtilirken, özellikle yuvaya yeniden dönen Arda Turan’ın oluşan iklimde pay sahibi olduğu kaydediliyor. Arda'nın sadece sahada değil, takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamının oluşması için de çalıştığı kaydediliyor. Geçen sezon bir çok maçı kaçırdığı için eleştirilerin odağında yer alan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’nun isteği ve arzusuyla yeni bir sayfa açmak için gelen haberler arasında. Yıldız futbolcunun bugüne kadarki tüm idmanlara katılmış olması da bunun güçlü bir işareti olarak yorumlanıyor.

Arda Turan her geçen gün yükseliyor

Sadece Galatasaraylılar değil, tüm futbolseverler yeni sezonda Arda Turan’ın yeniden doğup doğmayacağını merak ediyor. Bu durumun farkında olan milli yıldızın da idmanlarda çok hırslı ve arzulu olduğu bildiriliyor. Uzun bir aradan sonra sezon başı kampı geçiren 33 yaşındaki futbolcunun fiziksel seviyesinin her geçen gün yükseldiği kaydediliyor.

Jimmy, en iyilerden biri

Geçen sezonun bir başka hayal kırıklığı olan Jimmy Durmaz, bu sezon kendini affettirmek ve kanıtlamak istiyor. Sezo başı hazırlık çalışmalarından gelen bilgilere göre Durmaz, takımın en iyileri arasında yer alıyor. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray’da kalmak için elindeki son şansı sonuna kadar kullanmayı hedeflediği belirtiliyor.

Oğulcan nokta atışı

Galatasaray’da alternatif bir transfer olarak bakılan Oğulcan Çağlayan ile ilgili de dikkat çekici bir bilgiye ulaştık: Oğulcan, ortaya koyduğu performansla bir rotasyon oyuncusu olmaya hiç niyetli gözükmezken, ilk 11’i zorluyor. Şu ana kadar beklentileri aşan bir görüntü sergilediği kaydedilen Oğulcan'ın da hazırlık aşamasının göze batan isimlerinden olduğu ifade ediliyor.

Kondisyonun 'Piri' geri döndü!

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in üçüncü döneminde ekibinde yer alan ABD'li kondisyoner Scott Piri, ilk idmanına çıktı. Tecrübeli kondisyonerin önümüzdeki haftadan itibaren vites yükselteceği kaydedildi. Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı'nda da Piri ile çalışmış ve ay yıldızlı takım o turnuvada son dakikalardaki muhteşem geri dönüşleriyle unutulmaz maçlar kazanmıştı.
 
Senin için hazırladığımız haberler