"Falcao'yu isteyen kulüpler olduğunu duydum"

12.06.2020 - 10:54 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 10:59

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao'ya eski takım arkadaşından övgü geldi. Sebastian Abreu, Falcao'ya Kolombiya'dan bazı takımların ilgi duyduğunu da söyledi. Falcao, Galatasaray'da kalacak mı? Abreu, Falcao'nun hangi özelliğine dikkati çekti?

"Falcao'yu isteyen kulüpler olduğunu duydum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile ilgili bir yorum da eski takım arkadaşı Sebastian Abreu’dan geldi. Abreu, Falcao hakkında neler söyledi? Hangi özelliğini çok beğeniyor? Detaylar haberimizde…

Abreu'dan Falcao için övgü dolu sözler

Bu sezon Galatasaray’da Fatih Terim’in en büyük kozlarından biri olarak gösterilen Falcao’yu eski takım arkadaşı Sebastian Abreu değerlendirdi. Abreu, El Tigre ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.

"Falcao'dan daha büyüğünü görmedim"

Abreu, ”Kolombiyalı çok iyi arkadaşlarım var. Falcao da onlardan biri. Çok iyi bir oyuncu. River Plate’te güzel anılarımız oldu. Gerçekten fantastik bir oyuncu. Onun yeteneğine ve teknik kapasitesine büyük saygı duyuyorum. Her zaman öğretici oldu. Falcao’dan daha büyüğünü River Plate’te görmedim” dedi.

"Falcao'yu Kolombiya'dan isteyen kulüpler olduğunu duydum"

Ayrıca Abreu, ”Radamel, Arjantin’de hep birleştirici oldu. Mükemmel bir oyuncu. Kolombiya’nın en önemli futbolcularından biri. Falcao’nun liderlik edebilme özelliği var. Onu Kolombiya’dan isteyen takımlar olduğunu duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Falcao bu sezon Galatasaray'da kaç gol attı?

Falcao, bu sezon Galatasaray’da 20 maçta 1314 dakika süre aldı ve 10 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Falcao Galatasaray'da yıllık ne kadar kazanıyor?

Galatasaray’da bonuslar hariç 5 milyon Euro kazanarak en çok kazanan futbolcu durumunda olan Falcao, kalan 8 haftada atacağı gollerle takımına katkı vermek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler