Falcao'yu transfer etmek istiyorlar!

05.03.2020 - 11:58 | Son Güncellenme: 05.03.2020 - 09:03

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'ya transfer teklifi var. Falcao'yu hangi takım istiyor? Falcao, Galatasaray'da kaç para kazanıyor? Golcü oyuncu ayrılmak istiyor mu? Galatasaray, oyuncu ile yolları ayırmak istiyor mu? Transferde flaş gelişme...

Falcao'yu transfer etmek istiyorlar!

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da forma giyen Radamel Falcao ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Falcao, Galatasaray’a veda mı edecek? Transfer teklifi hangi ülkeden geldi? İşte, Falcao ile ilgili transferde yaşanan gelişmeler…

River Plate, Falcao’yu istiyor

Galatasaray’da son dönemlerde aktif bir görüntü ortaya koyan Radamel Falcao’ya ilk kulübü River Plate ilgi gösteriyor.

Sezon sonunda Galatasaray’ın kapısını çalacaklar

Golcü oyuncuyla ilgili bir iddia ortaya atan fichajes.net adlı internet sitesinin haberine göre; Arjantin ekibi sezon sonunda Galatasaray’ın kapısını çalacak.

‘Maradona etkisi yaratabilir’

Ayrıca haberde Falcao’nun River Plate ekibine dönmesinin, Maradona’nın Boca’ya dönmesi gibi bir etki yaratacağı ifade edildi.

Falcao dışındaki alternatif Higuain

Ancak; Arjantin Kulübü sadece Falcao ile ilgilenmiyor. Higuain de yine River ekibinin transfer listesinde yer alıyor. Golcü ismin tekrar dönme ihtimalinin ise Falcao’ya göre daha düşük olduğu belirtiliyor

Falcao’nun Galatasaray ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Radamel Falcao’nun Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Falcao, senelik 5 milyon Euro garanti ücret alıyor.

River Plate, sponsorlarla maliyeti karşılamayı düşünüyor

Ayrıca bonuslar da Falcao’nun gelirini artırıyor. River, sponsorlar sayesinde futbolcunun alacaklarını karşılamak istiyor.

Falcao, Galatasaray’da bu sezon kaç gol attı?

Galatasaray’da bu sezon 18 maçta 1134 dakika süre alan Falcao, 9 kez rakip ağları sarstı. Falcao’nun 9 golün 5’ini ligin ikinci yarısında atması dikkatleri çekmişti.

2 ay alacağı gecikirse Falcao sözleşme feshedebiliyor

Bu arada Falcao’nun alacağında 2 aylık bir gecikme yaşanması halinde oyuncunun sözleşmesini feshetme hakkı bulunuyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler