Fall Guys Ne Zaman Ücretsiz Oluyor? Hangi Platformda Oynanabiliyor?

24.06.2022 - 21:00 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 21:07

Oyunseverler son zamanlarda Fall Guys oyunu hakkında merakla araştırmalara devam ediyorlar. Fall Guys, ne zaman ücretsiz, ücretsiz indir ve hangi platformlarda oynanıyor? İşte detaylar...

Fall Guys Ne Zaman Ücretsiz Oluyor? Hangi Platformda Oynanabiliyor?

Oyunseveler tarafından en çok oynanan Fall Guys: Ultimate Knockout oyunu son zamanlarda yeni kullanıcıları da kendine çekmeye başladı. Fall Guys: Ultimate Knockout nasıl oynanır ve nerelerde oynanıyor? İşte Fall Guys: Ultimate Knockout hakkında merak edilen detaylar...

Fall Guys nedir?

Fall Guys, Devolver Digital Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi olarak oynanan çok oyunculu bir video oyunudur. Microsoft Windows ve PlayStation 4 için 16 Mayıs 2018'de E3'te ilan edildi ve 31 Temmuz 2020'de piyasaya sürüldü.

Takeshi's Castle, Wipeout veya Ninja Warrior gibi engelli yarış TV oyunlarından büyük bir nispet ve ölçüde ilham almıştır. Yayınlanmadan evvel, Fall Guys oyununun PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olacağı ilan edildi.

Fall Guys ne zaman ücretsiz ve nerede oynanır?

Fall Guys oyununu oynamak için Epic Games üzerinden ücretiz olarak indirebilirsiniz. Epic Games, oyunu artık ücretsiz olduğunu duyurdu. Resmi store hesaplarına üye olmak şartıyla direkt oynama şansı veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler