Fan token tamam... Altay'ın bundan sonraki hedefi belli oldu

10.09.2021 - 16:53 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 20:34

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, fan token projesinden Alsancak Stadı'nın ne zaman biteceğine ve Süper Lig'deki hedeflerine dek önemli açıklamalar yaptı.

Fan token tamam... Altay'ın bundan sonraki hedefi belli oldu

Nazım Türknas-Volkan Yılmaz

Radyospor'da yayınlanan Üçleme programına konuk olan Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz ile birlikte gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Altay fan token ciddi bir yatırım

İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül tarihinde IcryPex ile bir lansman gerçekleştiren Altay kulübü başkanı Özgür Ekmekçioğlu, bu lansmandaki anlaşmanın detaylarını açıkladı; "Icrypex ile AltayFanToken konusunda bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşmayla, kuruluş yılımız olan 1914 yılına ithafen 191 milyon 400 adet fan token satışa çıkardık. Önümüzdeki 25 yıl boyunca buradan fayda sağlamayı hedefliyoruz. Biliyorsunuz kripto borsası artık hayatımızın bir parçası olacak, biz de bu doğrultuda Altay'a kaynak olması adına böyle bir proje gerçekleştirdik."

'Ana sermayemiz altyapı'

Ana sermayelerinin 'altyapı' olduğunu aktaran Ekmekçioğlu; "Altyapıya verdiğimiz önemle, hemen hemen her sezon önemli oyuncular çıkardık ve piyasaya verdik. Bizim ana sermayemiz, altyapıdır. Bu doğrultuda tesislerimizi de tadilata verdik, bittiğinde Avrupa ayarında bir tesisimiz olacak." ifadelerini kullandı.

'Alsancak Stadı 30 Ekim'de tamamlanıyor'

Taraftarın yoğun olarak sorguladığı stadyum konusunda da açıklamalar yapan Ekmekçioğlu; "Stadyumun inşaatının bitiş tarihi 30 Ekim olarak açıklandı Bakanlık'tan. Şu an hızlı şekilde çevre düzenlemeleri ve koltuk tasarımı yapılmakta. 30 Ekim olarak açıklansa da illaki bazı detaylarla birlikte sarkmalar olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

'Kadromuzda sıkıntı yok'

Kadro yapılanması hakkında da konuşan başkan Ekmekçioğlu; "Biz genç ve bonservissiz şekilde almaya çalıştık hocamızla beraber. 'Belki burada bir çıkış yakalarlar da yurtdışına da satış yapabiliriz' dedik. Bu doğrultuda fazla bir geniş kadromuz yok, çünkü hocamız geniş kadroları çok sevmiyor, dar kadrolarla oynamayı daha çok seven birisi. O yüzden şu an kadromuzda bir problem yok bence. Eminim Süper Lig'in en keyifli maçlarını izlettirecek bir takım yaratacaktır sayın hocamız." şeklinde konuştu.

Altay'ın hedefi ilk 8

Özgür Ekmekçioğlu, Altay'ın bu sezonki hedefinin ne olduğu sorusunu da şöyle cevaplandırdı; "Biz Avrupa'da ülkemizi temsil edebilecek, Milli Takım'a oyuncular kazandırabilecek bir kulüp haline gelmek istiyoruz eski günlerdeki gibi. Bu sezon hedefimiz ise ilk 8 veya ilk 6 içerisinde bulunmak. Tabii bunlar çok ciddi hedefler ama kesinlikle ilk 8 içerisinde olmayı diliyoruz, hedefliyoruz."

İbrahim Öztürk'ün jübilesi

İbrahim Öztürk'e Bursaspor ve Altay arasında oynanacak özel maçla bir jübile yapılabilir mi sorusuna Ekmekçioğlu; "İbrahim Öztürk için iki kulübümüzün de yeri çok özel. İbrahim de abiliğiyle, karakteriyle, yeteneğiyle, profesyonelliğiyle takdiri hakeden bir oyuncu. Bizim de çok sevdiğimiz bir dostumuz kendisi. Ona da kaptan olarak çok güzel bir jubile yapmak gerekir." cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler