Gökhan Çıra’dan fantezi isteyen takipçisini ifşa etti / Magazin haberi

Cüneyt Muharremoğlu
05.10.2022 - 13:48 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 13:53

Bir takipçisi magazin dünyasının popüler ismi Selin Ciğerci’den boşanan futbolcu Gökhan Çıra’ya, sosyal medyadan fantezi teklifi geldi. Çıra, teklife “Bu arkadaş kafayı yemiş” yanıtını verdi.

Gökhan Çıra’dan fantezi isteyen takipçisini ifşa etti / Magazin haberi

AJANSSPOR HABER

Geçen hafta bir YouTube kanalında Selin Ciğerci’yi aldattığını itiraf eden eski futbolcu Gökhan Çıra, sosyal medyadan kendisine gelen fanteziyi açıkladı. Bir kadın takipçisinin  “Ayağınla bana basmanı çok istiyorum" mesajını paylaşan Çıra, "Bu arkadaş kafayı yemiş, acilen doktora götürün" dedi.

İlgini Çekebilir
Gökhan Çıra imajını değiştirdi
Habere Git

Futbola veda etti, boşandı

2020’de Tuzlaspor forması giyerken futbola veda eden 26 yaşındaki Gökhan Çıra, magazin dünyasının popüler isme Selin Ciğerci ile yaptığı evlilikle tanınıyor. Çift, bu yıl içinde yaşadığı anlaşmazlık sonucu boşanma kararı almıştı.

Oyunculuğa yeşil ışık! Psikopat rolü gelirse...

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Çıra, kendisine gelen soruları yanıtladı. "Hiçbir dizide oynamayı düşündün mü?" sorusuna Çıra, “Psikopat rolü gelirse oynarım. 1-2 kere gelmişti de yapamam diye istememiştim 2 sene önce" yanıtını verdi.

Fanteziyi açıkladı

Çıra, soruları yanıtlarken kendisine gelen fantezi teklifini de açıkladı. Takipçisi, Çıra’ya "Bunu söylemek cesaret ister ama deneyeceğim. Ayağınla bana basmanı çok istiyorum" mesajı yazdı. Çıra ise buna "Bu arkadaş kafayı yemiş acilen doktora götürün" yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Otoyolda makas atıp yarışan araçlarda Gökhan Çıra izi!
Habere Git

Gökhan Çıra kimdir?

16 Şubat 1996 doğumlu Gökhan Çıra, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Daha sonra sırayla, Beylerbeyispor,   Diyarbekirspor, Muğlaspor ve  Tuzlaspor’da forma giydi. Gökhan Çıra,  internet fenomeni Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019’da evlendi.  Eşinin isteğiyle 24 yaşında futbolculuk kariyerini sonlandırdı.  Eylül 2020’de yarısına ortak olduğu Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlık görevine getirildi. 10 Şubat 2021’de Bayrampaşaspor ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanan maçta sahaya girip hakemleri darp ve tehdit eden Gökhan Çıra, 640 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. 10 Eylül 2021’de Selin Ciğerci’den boşandı. 6 Ekim 2021 tarihinde Başrampaşa Asbaşkanlığı görevinden ayrıldı.  Selin Ciğerci-Gökhan Çıraf çifti 16 Mayıs 2022’de tekrar evlendi ancak geçtiğimiz aylarda tekrar boşandı. 

Senin için hazırladığımız haberler