Farioli: "Fizik ve kondisyon olarak iyi değildik"

Orhan Gülek
24.04.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 18:41

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Karagümrük, Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli açıklamalarda bulundu.

Farioli: "Fizik ve kondisyon olarak iyi değildik"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Karagümrük, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede Karagümrük, Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli açıklamalarda bulundu.

"Topa sahip olmaya çalıştık"

32 yaşındaki İtalyan teknik adam Farioli, zor bir karşılaşmaya çıktıklarını ifade etti. Farioli "Yine takım olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Zor bir maç olacağını söylemiştik. Fizik ve kondisyon olarak iyi değildik. Topa sahip olmaya çalıştık. Maçta sakatlıklar yaşadık. Ama yine de Göztepe maçından sonra söylediğim gibi oyuncularımın oynadığı oyundan gurur duyuyorum. Oyunumuzdan vazgeçmediler ve hepsine teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Gerekirse U19'la çıkacağız"

Takımda çok sayıda yaşanan sakatlığa da değinen genç teknik adam "Bugünlerde sağlık futboldan önce geliyor. Oyuncuyu kazanmaktan ziyade kaybedebilirdi. Jimmy'nin durumunu bilmiyoruz. Doktor en iyi kim derse hafta içi onları seçip oynatacağız. Ama oyun mantalitemizden vazgeçmeyeceğiz. Gerekirse U19'la çıkacağız ama oyun mantalitemizden vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler