Son Dakika | Francesco Farioli'den Galatasaray Açıklaması

Salim Manav
04.02.2022 - 10:37 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 10:49

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, G.Saray hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Francesco Farioli'den Galatasaray Açıklaması

AJANSSPOR 

Alanyaspor'un 32 yaşındaki hocası Francesco Farioli, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Farioli, "Galatasaray’ın bulunduğu konum aşağılar olabilir, oraları hiçbir zaman hak etmeyen sonuçta büyük bir kulüp" dedi.

Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra Alanyaspor'la anlaşan ve hafta sonunda Galatasaray'la karşılaşacak olan Akdeniz ekibinde teknik direktör Francesco Farioli, Fanatik'ten Yakup Çınar'a konuştu. 

'Merih Demiral'la iyi bir ilişkimiz var'

Merih Demiral'la iyi bir ilişkisinin olduğunu ifade eden Francesco Farioli, "3-4 sene önceydi Merih’le ilk toplantımızı hatırlıyorum. Sassuolo’da takıma transferi olduktan sonra Merih Demiral’la teknik direktörümüz De Zerbi oyun planımızla alakalı görüşmemi söyledi. Merih’le toplantı yaptık. Cenk Melih Yazıcı da bu toplantıda bizimle birlikteydi. İlk ilişkimiz o zaman başladı. Sonra geçen sezon başında ekip kurduklarında bana teklif yaptılar ben de kabul ettim süreç aslında bu şekilde başladı. Merih’le de hâlâ çok iyi bir ilişkimiz var. Eski videolara bakınca gülüyorum" diye konuştu ve ekledi:

'İyi futbol için söz veriyorum'

"Çok çalışkan bir ekibiz. Günümüzün büyük bölümü tesislerde geçiyor. Her detayı düşünerek maçlara hazırlığımızı yapıyoruz. Süper Lig’de kısa sürede başarılı olmanız gerekiyor evet. Ben gittiğim kulüplere kısıtlı zamanda başarı sağlarım sözünü asla vermiyorum. Bu sözü kimsenin de vereceğini düşünmüyorum. Ancak iyi futbol oynatacağımın sözünü veriyorum"

'Galatasaray maçı çok zor olacak'

Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunan Farioli, "Galatasaray ligde iyi pozisyonda değil ama unutmamak lazım ki Avrupa Ligi'nde çok iyi işler çıkarttı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçının zor geçeceğini vurgulayan 32 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, "Galatasaray maçı çok zor ve farklı bir mücadele olacak. Ben oyuncularımla bu kritik noktaları sürekli paylaşıyorum. İki takımın ligdeki pozisyonu oyuncuları ya da dışarıdaki futbol severleri kesinlikle yanıltmamalı. Çünkü her şeyden önce Galatasaray’ın bulunduğu konum aşağılar olabilir, oraları hiç bir zaman hak etmeyen sonuçta büyük bir kulüp. Bizler öncelikle oyuncularımızı mental açıdan hazırlamaya çalışıyoruz. Mental açıdan hazır olmaları lazım zorlu mücadeleye" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler