Trabzonspor ile Umut Bozok arasındaki fark 500 bin Euro

21.08.2022 - 10:00 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 10:29

Trabzonspor, Umut Bozok'a 1 milyon Euro teklif etti, yıldız futbolcu ise 1.5 milyon Euro istedi. İki taraf arasındaki pazarlıkların tamamlanarak imzaların atılması bekleniyor.

Trabzonspor ile Umut Bozok arasındaki fark 500 bin Euro

Forvet arayışlarını sürdüren bordo mavililer, adı daha önce Galatasaray ile de anılan Umut Bozok için yeniden haberete geçti. 

Fırtına, Lorient ile 2 milyona el sıkıştı

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması altında krallık sevinci yaşayan yıldız oyuncunun bonservisi şu anda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lorient’in elinde. Şimdiye kadar yapılan pazarlıklarda Karadeniz devi, 2 milyon Euro’luk bir bonservis önerisinde bulundu. Fransız temsilcisi ise bu teklife sıcak bakıyor.

Son görüşmede belli olacak

Fakat aradaki tek pürüz yıldız oyuncu ve Bordo-Mavililer arasında kaldı. Fanatik'in haberine göre; Fırtına, ilk etapta senelik 1 milyon Euro önerdi. Fakat 25 yaşındaki santrfor ise bu teklife sıcak bakmadı. Oyuncu cephesinden karşılık olarak 1.5 milyon Euro teklifi geldi. Trabzonspor ise gol bonuslarıyla birlikte bu rakama çıkmak istiyor. Şimdi ise iki tarafın kendi arasında son bir görüşme yapması hedefleniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor’dan Hollanda'ya başarı öyküsü
Habere Git

İmza an meselesi

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 41 maçta attığı 20 golle krallık yarışını kazanan Umut Bozok'un bordo-savili formayı giymesi artık an meselesi. Fransa doğumlu yıldız golcünün güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler