(YAZILI ÖZET) Galatasaray- Medipol Başakşehir Maç Sonucu: 1-0

08.05.2023 - 21:06 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 23:11

Süper Lig 33. haftasında lider Galatasaray kendi sahasında konuk ettiği Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek Fenerbahçe ile puan farkını açtı. İşte beIN maç özeti ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Galatasaray- Medipol Başakşehir Maç Sonucu: 1-0

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i kendi sahasında konuk etti. Fenerbahçe'nin Giresun'da puan kaybetmesini fırsat bilen Cimbom, hata yapmadı ve 3 puanı cebine koyarak puan farkını 5'e yükseltti. İşte maça dair detaylar...

VAR hakemi uyardı, penaltı geldi

Zorlu karşılaşmanın 45+6. dakikada Oliveria'nın sol taraftan açtığı ortada Deniz Türüç'ün ceza sahası içinde yaptığı müdahaleyi hakem Halil Umut Meler, VAR'da pozisyonu izledi ve penaltı noktasını işaret etti. Galatasaray devre bitmesine saniyeler kala penaltı kazandı.

Icardi hata yapmadı

Galatasaray'da kazılan penaltının başına Icardi geçti. Karşılaşmanın 45+8. dakikasında penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Mauro Icardi'nin sağ ayağı ile yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak, sol alt köşeden filelerle buluştu. Cimbom böylelikle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da hedefe 4 kaldı
Habere Git

Sacha Boey cezalı duruma düştü

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk eden Galatasaray'da sarı kart gören Sacha Boey, cezalı duruma düştü. Sacha Boey, Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Galatasaray evindeki yenilmezliğini 15’e çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0 galip ayrıldı ve ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Aslan sahasında sadece ligin 2. haftasında Giresunspor'a 1-0'lık skorla mağlup olurken, bu maçın ardından oynadığı 15 karşılaşmada 13 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Mauro Icardi, ligdeki 15. golünü kaydetti

Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların tek golünü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi kaydetti. Mücadelenin 45+8. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Icardi, meşin yuvarlağı kaleci Muhammed Şengezer’in sağından ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.


30 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını da 15’e çıkardı. Icardi’nin bir de Ziraat Türkiye Kupası’nda golü bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Boey'e dev teklif! Cimbom rekor bonservis istiyor
Habere Git

(YAZILI ÖZET) Galatasaray 1-0 Medipol Başakşehir Maç Özeti (İLK YARI)

4. dakikada Galatasaray atağında savunma arkasına atılan uzun pasta kaleci Muhammed son anda Mauro Icardi’nin önüne düşen topa müdaha etti. Oyun alanına dönen topta Mertens’in şutu savunmadan döndü. Bir şut şansı daha bulan Mertens’in vuruşunda top yeniden savunmadan döndü. Bu oyuncunun üçüncü vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Muhammed’in müdahalesi ile kornere gitti.

6. dakikada hızlı gelişen Başakşehir atağında sol tarafta topla buluşan Serdar Gürler’in pasında ceza yayı önünden Deniz Türüç’ün rakibini çalımladıktan sonra sol ayağı ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Muslera’nın müdahalesi sonrası kornere gitti.

14. dakikada Kazımcan’ın sol tarftan kullandığı taç atışında İcardi ön direkte kafa ile topu içeri çevirdi. Kale önünde Torreira’nın gelişine sert vuruşunda savunmada Ahmed Touba’nın müdahalesi ile meşin yuvarlak kornere çıktı.

 

29. dakikada Rashica’nın pasında sağ tarafta topla buluşan Boey’in ceza sahası içine yaptığı ortada Kerem’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muhammer’de kaldı.

45+6. dakikada Oliveria'nın sol taraftan açtığı ortada Deniz Türüç'ün ceza sahası içinde yaptığı müdahaleyi hakem Halil Umut Meler, VAR'da pozisyonu izledi ve penaltı noktasını işaret etti.

45+8. dakikada penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Mauro Icardi'nin sağ ayağı ile yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak, sol alt köşeden filelerle buluştu. 1-0

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile puan farkını 5’e çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray evinde mücadele ettiği Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Ligde 2 maç sonra galibiyet alan sarı-kırmızılılar puanını 73’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Aslan, ligde son 5 haftaya girilirken, en yakın rakipleri Fenerbahçe ve bir maç fazlası olan Beşiktaş ile puan farkı da 5’e çıkardı.


Galatasaray gelecek hafta deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Deniz'den Galatasaray'a gözdağı! "Kupayı Fenerbahçe’ye getireceğiz"
Habere Git

Okan Buruk 2-0 Emre Belözoğlu

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir, Nef Stadyumu’nda karşılaşırken, bu müsabaka aynı zamanda iki teknik direktörün de rekabetine sahne oldu. Yıllarca aynı takımlarda ve milli takımda birlikte oynayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenör olarak 3. kez rakip oldu. Sarı-kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılmasıyla birlikte Okan Buruk, Emre Belözoğlu’na karşı 2. galibiyetini elde etti. Belözoğlu’nun da 1 galibiyeti bulunuyor.

Galatasaray - Başakşehir maçını 47 bin 708 taraftar izledi

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Başakşehir’i ağırladı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve liderliğine devam etti. Bu sezon takımlarını iç sahada yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, turuncu-lacivertlilere karşı da tribünleri doldurdu. Nef Stadyumu’nda oynanan müsabakayı toplam 47 bin 708 taraftar takip etti.


Başakşehir taraftarı da deplasmanda tribünündeki yerini aldı.

(YAZILI ÖZET) Galatasaray 1-0 Medipol Başakşehir Maç Özeti (İKİNCİ YARI)

60. dakikada Başakşehir etkili geldi. Deniz Türüç, Galatasaray ceza sahası dışında topla buluştu. Deniz'in sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Muslera meşin yuvarlağı soluna uzanıp kornere çeldi.

63. dakikada konuk ekip beraberlik golüne yaklaştı. Deniz Türüç'ün sol kanattan kullandığı kornerde, ön direkteki Kazımcan'ın ters vuruşunda top ters direk dibinden auta çıktı.

81. dakikada Galatasaray 2. gol şansını değerlendiremedi. Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanattan ön direğe doğru kullandığı kornerde Abdülkerim topa kafayı vurdu, kaleci Muhammed'i geçen meşin yuvarlağı kale çizgisi önünde Mahmut Tekdemir uzaklaştırdı.

Okan Buruk'tan, Emre Belözoğlu’na karşı 2. galibiyet

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir, Nef Stadyumu’nda karşılaşırken, bu müsabaka aynı zamanda iki teknik direktörün de rekabetine sahne oldu. Yıllarca aynı takımlarda ve milli takımda birlikte oynayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenör olarak 3. kez rakip oldu. Sarı-kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılmasıyla birlikte Okan Buruk, Emre Belözoğlu’na karşı 2. galibiyetini elde etti. Belözoğlu’nun da 1 galibiyeti bulunuyor.

Galatasaray - Başakşehir maçını 47 bin 708 taraftar izledi

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Başakşehir’i ağırladı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve liderliğine devam etti. Bu sezon takımlarını iç sahada yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, turuncu-lacivertlilere karşı da tribünleri doldurdu. Nef Stadyumu’nda oynanan müsabakayı toplam 47 bin 708 taraftar takip etti. Başakşehir taraftarı da deplasmanda tribünündeki yerini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler