Faruk Eczacıbaşı'ndan Filenin Sultanları sözleri: Bu sonucu kabul etmememiz gerekiyor

25.09.2024 - 11:11 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 11:24

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı yeni açıklamalarında Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki performansı hakkında konuştu.

Faruk Eczacıbaşı'ndan Filenin Sultanları sözleri: Bu sonucu kabul etmememiz gerekiyor

AJANSSPOR - HABER

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezon öncesi Ayazağa'daki basın toplantısında medya mensupları ile bir araya geldi. Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ise açıklamaları ile dikkat çekti.

"Bu sonucu kabul etmememiz gerekiyor"

Açıklamalarında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan bahseden Faruk Eczacıbaşı, Filenin Sultanları'nın dördüncülüğü için şunları söyledi: "Olimpiyatlarda aldığımız sonuç bence pek başarılı değil. Bu sonucu kabul etmememiz gerekiyor. Altın madalyayı bekliyorduk."

Eczacıbaşı'nın Sultanlar Ligi maçları nerede oynanacak?

Faruk Eczacıbaşı açıklamalarında Eczacıbaşı'nın Sultanlar Ligi maçlarının adresini şu sözlerle açıkladı: "Bu yıl da her yıl olduğu gibi yarışacağımız bütün kulvarlarda hedefimiz şampiyonluk olacak. Ayazağa bölgesinin kentsel dönüşüm sürecinin başlaması nedeniyle, önümüzdeki sezon Sultanlar Ligi maçlarımızı İstanbul’un en değerli spor komplekslerinden biri olan İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde oynayacağız. Kartal’da inşaatı devam eden yeni evimize geçmek için çalışmalarımızın tüm hızıyla sürdüğünü de vurgulamak isterim. Yeni salonumuzun inşaatının 2025–2026 sezonunda hazır olmasını planlıyoruz. Eczacıbaşı’na ve değerlerimize yakışır, modern, uluslararası standartlarda doğa dostu yeni salonumuz, beklediğinize değecek bir salon olacak."

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı Dynavit'te Akbaş, Boskovic ve Aköz'den açıklamalar geldi
Habere Git

"Bütün takımlarımıza güvenimiz tam"

Açıklamalarında yeni sezona da değinen Eczacıbaşı şunları söyledi: "Önümüzdeki sezonun bize kupalar getireceğine inanıyoruz. Dünyanın en iyisi olmayı hedefliyoruz. Kadın voleybolunda Eczacıbaşı’nın açtığı yol Türkiye spor dünyasında daha iyi örnekler getirir. Tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Sahaya çıkacak bütün takımlarımıza güvenimiz tam. Yeni sezonda takımlarımıza başarılar dilerim."

Senin için hazırladığımız haberler