Faruk Koca'dan Eryaman Stadı ve Morutan transferi açıklaması!

İsa Kethüda
31.08.2023 - 18:36 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 18:42

Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Fenerbahçe karşılaşmasının biletlerinin bitmek üzere olduğunu söyledi... İşte detaylar...

Faruk Koca'dan Eryaman Stadı ve Morutan transferi açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde 3 Eylül Pazar günü saat 21.45'te Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak olan MKE Ankaragücü'nde Başkan Faruk Koca, Eryaman Stadı'nın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe büyük bir camia"

Koca, "Fenerbahçe büyük bir camia. Ankaragücü de öyle. İki camia takımı karşı karşıya, bir nevi derbi. Aynı zamanda renktaşız.

"Biletler bitmek üzere"

Fenerbahçe maçının biletleri bitmek üzere. İyi bir maç olacak. İyi bir kadro kurduk. Bu maçın rekor düzeyde takip edileceğini düşünüyorum.

İlgini Çekebilir
TFF'den Eryaman Stadı kararı!
Habere Git

"TFF de zemini kontrol etti"

Zemini kendim ziyaret ettim. Zemin ekibiyle de ziyaret ettik. Sporcu sağlığı her şeyden önemli. Buradan ödün verilmez. TFF de kontrol etti. Pazar günü akşam sahamızın ne kadar elverişli olduğunu herkes görecek.

"Ankaragücü, Morutan'ı alamaz mı?"

Biz şeffaf bir kulübüz. 'Ankaragücü nasıl 3 milyon Euro verip oyuncu alır?' diye soranlar var. Ankaragücü, Morutan'ı alamaz mı? Her kulübün ciddi borcu var. Ankaragücü'nün 1 kuruş borcu yok" dedi. 

İlgini Çekebilir
VİDEO | Modric'in kızı, Arda'nın yeni eğitmeni oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler