Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Pedrinho'nun Transferi Hakkında Konuştu

Salim Manav
14.06.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 16:24

Süper Lig'in yeni takımı Ankaragücü'nde başkan Faruk Koca, Gil Vicente'de forma giyen Pedrinho'nun transferi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Pedrinho'nun Transferi Hakkında Konuştu

AJANSSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekibi Ankaragücü'nde başkan Faruk Koca, sarı-lacivertli kulübün transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. Pedrinho transferini duyuran Başkan Koca, 19 Mayıs Stadyumu için de müjdeyi verdi.

Pedrinho için açıklama

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Faruk Koca, "Gil Vicente'de forma giyen Pedrinho ile görüşüyoruz. Pedrinho'nun transferinde ufak bir pürüz var, onu aşmaya çalışıyoruz. Bugün-yarın resmi duyurumuzu yaparız diye düşünüyorum. Bizden kaynaklanan bir sorun yok, oyuncu kulübü ile sorununu çözerse takımımıza katılacak. Biz de o süreci bekliyoruz. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Ibrahim Amadou ise transfer gündemimizde yok" dedi.

19 Mayıs Stadyumu müjdesi

19 Mayıs Stadyumu hakkında ise Başkan Koca, "19 Mayıs Stadyumu yine aynı yere yapılacak. 19 Mayıs Stadyumu'yla ilgili devlet büyüklerimizle de görüştük, şu anda her şey olumlu. 19 Mayıs Stadyumu'nun yapım aşamasıyla ilgili tarih ilerleyen günlerde açıklanacak. Bu sezon maçlarımızı Eryaman Stadyumu'nda oynayacağız" ifadelerini kullandı. 

Ankaragücü transferi açıkladı!

MKE Ankaragücü, Pedrinho'yu resmen açıkladı. Yapılan açıklamada futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Kulüp, yeni trasnferi için bir video hazırladı. Videoda kulüp binasına gelen Pedrinho, Ankaragücü Twitter hesabından taraftara seslendi.

Senin için hazırladığımız haberler