Faruk Koca'nın yumruk attığı Halil Umut Eler'in son hali! Elmacık kemiğinde çatlak tespit edildi

Aleyna Gürgen
11.12.2023 - 22:43 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 00:40

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaraücü Başkanı Faruk Koca hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. İşte Meler'in son hali...

Faruk Koca'nın yumruk attığı Halil Umut Eler'in son hali! Elmacık kemiğinde çatlak tespit edildi

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Meler'in saldırıdan sonraki hali ise gündem oldu. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig takımı başkanı saha içinde hakemi yumrukladı!
Habere Git

Meler'in gözü şişti

Faruk Koca'nın yumruk attığı hakem Halil Umut Meler'in son hali görenleri şok etti. Meler'in yumruk yediği sol gözünün morarıp şiştiği görüldü. 

Ankaragücü başkanı maçın hakemini yumrukladı

 Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardındansa Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca maçın hakemi Halil Umut Meler'e saldırdı. Koca'nın Meler'e yumruk attığı görüldü.

Koca sahada fenalık geçirdi

Faruk Koca'nın Meler'e yumruk atmasının ardından orta hakem darbeyle yere düştü. Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Meler'e saldırdıktan sonra bir süre yere çöken Koca fenalık geçirdi. Koca'yı yöneticiler sakinleştirmeye çalıştı. Halil Umut Meler ise tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü.

.

Tedavi altına alındı

Saldırının ardından sahadan ambulans ile ayrılan Halil Umut Meler, Ankara Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Elmacık kemiğinde çatlak!

Acıbadem Hastanesi Başhekimi yaptığı açıklamada "Hastanemize biraz önce hastamız acil servise başvurdu. Orhan Hocamızla beraber diğer doktor arkadaşlar ilk muayeneler, tomografi ve ileri tetkikler, özellikle kafa travması olması nedeniyle beyinden mide bölgesine kadar tarandı. Şu an için hayati tehlike yok. Sol göz çevresinde kanaması var. Orada küçük bir çatlak var. Önemli bir hayati tehlike gözükmüyor. Kafa travması olması sebebiyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Sabah gerekli tetkiklerin ardından göndereceğiz. Halil Umut Meler ile konuştuk. Hasta mahremiyetine girdiği için aktaramayacağım." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de hakemler maça çıkmayacak! Protesto başladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler