Faruk Öcal performansıyla konuşuluyor

02.02.2016 - 12:40 | Son Güncellenme: 02.02.2016 - 12:40

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kastamonuspor 1966'da forma giyen 23 yaşındaki başarılı futbolcu Faruk Öcal son dönemdeki performansıyla adından söz ettirmeyi başarırken, şampiyonluk istediğini söyledi..

Son dönemlerde Kastamonu'dan çıkan önemli futbolcuların başında gelen stoper ve sağ bek oynayan Faruk Öcal, lig maçları haricinde Ziraat Türkiye Kupası maçlarında oynadığı futbol ile de adını daha çok duyurdu.

Takım olarak geçen sene yakaladıkları başarıyı bu sene de devam ettirdiklerini söyleyen genç futbolcu; "Sezon başına ara ara forma şansı bulmama rağmen, sezon ortasında formayı hocamızın takdiri ile tam anlamıyla aldım ve buna karşılık olarak çok iyi bir performans sergilemeye çalışıyorum. Bunu yaptığıma da inanıyorum. Şuanda takım olarak çok iyi bir yerdeyiz, grupta birinci sıradayız. Tek hedefimiz sezon sonuna kadar bu başarıyı sürdürüp şampiyonluğu hep birlikte yaşamak" dedi.

Futbol hayatına 2005 yılında Ayyıldızspor'da başlayan Faruk Öcal; Kastamonu Yolspor, Kastamonuspor, Beşiktaş, Kasımpaşa, Zonguldak Kömürspor, Kilimli Belediyespor formaları giydi ve şu anda ise profesyonel olarak 3.Lig 3.Grup'ta lider durumda olan Kastamonuspor 1966 formasını terletiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler