Faruk Süren'den Belhanda yorumu: "Usül ve zamanlama..."

12.03.2021 - 09:58 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 15:36

Galatasaray haberleri... Galatasaray yönetimi, yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yaptığı açıklamalar sebebiyle Younes Belhanda ile tek taraflı fesih yaptı. Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren bu kararı ve sarı-kırmızılıların şampiyonluk şansını değerlendirdi. Belhanda konusunda doğru karar verildi mi? İşte detaylar...

Faruk Süren'den Belhanda yorumu: "Usül ve zamanlama..."

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray, radikal bir karar alarak Younes Belhanda ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Faslı futbolcunun ayrılığı Galatasaray camiasında geniş yankı uyandırdı. Belhanda kararıyla ilgili bir yorum da eski başkan Faruk Süren'den geldi. Detaylar haberde...

Belhanda ile tek taraflı fesih yapıldı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray, yayıncı kuruluşta yöneticileri zemin konusunda eleştiren Belhanda ile tek taraflı fesih yaptı. Sarı-kırmızılıların kasasından Belhanda'nın davayı kazanması halinde 1 milyon Euro kadar çıkması bekleniyor.

Faruk süren: "Usül ve zamanlama yanlış"

Fanatik'e konuşan Galatasarayt'ın eski başkanı Faruk Süren, yönetimin kararını eleştirdi. Süren, "Usül olarak yanlış, zamanlama olarak da yanlış. Her yönetimin oyuncusuyla sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı vardır. Fakat neticelerine katlanmak suretiyle... Zaten sözleşmesi bitecek olan bir oyuncu. Sezon sonunda kontratı yenilenmeyip sorun çözülebilirdi. Bu süreç bir cezayla da yürütülebilirdi. Ciddi bir yönetimsel zaaf söz konusu" diye konuştu. 

Galatasaray'ın şampiyonluk şansını nasıl görüyor?

Öte yandan süren, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını da değerlendirdi. Eski başkan, "Takım gayet iyi bir ivme yakalamıştı. Arada bir arıza oldu, bunlar da normal karşılanabilir. Daha çok sayıda maç var. Rakiplerin de ilginç maçları var. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır. En ciddi takipçi ise Beşiktaş. Çok iyi bir takım oldular. Fenerbahçe iyi kadroya sahip olsa da, takım olamadı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler