Faruk Süren'den önemli açıklamalar..

17.07.2017 - 15:43 | Son Güncellenme: 17.07.2017 - 15:43

AJANSSPOR - Galatasaray Spor Kulübü eksi başkanlarından Faruk Süren, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Faruk Süren önemli mesajlar verdi.  Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Divan kurulu gidişattan memnun, ben yönetimi beğenmiyorum

Galatasaray’ı takip ediyorum, ben genelde bu ilkesiz yönetimi beğenmiyorum ama fazla tenkit etmeyeceğim. Divan kurulu genelde memnun gözüküyor, genel kurulda da sadece gençler imza topladı. Herkes memnun gözüküyor, böyle devam eder. Galatasaray iyi yere gitmiyor ve ben memnun değilim. Madem ki genel kurulumuz memnun, divan kurulumuz memnun, 25 yıllık üyelerimiz memnun o zaman bana bir laf söylemek düşmez. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum, yorum yapmaya başlarsam çok konuşurum.

İhale erişebileceği en yüksek değere ulaştı

Galatasaray’ın adası var, Mecidiyeköy arazisi var. Önemli olan sürdürülebilirlik kazandırmak ve ilkeli olmak. Bana göre ilkesiz bir yönetim var. Kimseden ses çıkmadığına göre herkes memnun demek ki. Benim açıklamalarım ihale ile ilgili hiçbir şeyi etkilemediği ortada. Erişilebilecek maksimum gelirde ortada uzmanların söylediği de bu yönde

AJANSSPOR ÖZEL
(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler