Fas Milli Takımı Romain Saiss’in Beşiktaş’taki Geleceği İçin Endişeli

Burak Alaca
24.02.2023 - 00:43 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 00:55

Beşiktaş’ta Şenol Güneş ile anlaşmazlık yaşayan Faslı stoper Romain Saiss için eski Fatih Karagümrüklü vatandaşı Mehdi Benatia harekete geçti.

Fas Milli Takımı Romain Saiss’in Beşiktaş’taki Geleceği İçin Endişeli

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’taki durumu hâlâ belirsizliğini koruyan Romain Saiss dış basında Şenol Güneş ile anlaşmazlık yaşadığı iddiaları ile gündem oldu. Teknik adamın kadro yapılanmasında ön sıralarda yer bulamayan 32 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı ve farklı ekipler ile de temasa geçtiği aktarıldı. 

Fas cephesi endişeli

Al-Araby tarafından aktarılan bilgilere göre Fas Milli Takımı’nın teknik adamı Walid Regragui, Romain Saiss’in siyah-beyazlı ekipteki geleceğinden endişeli. Her ne kadar 32 yaşındaki stoperin milli ekibin 25 Mart’ta Brezilya ve 28 Mart’ta Peru’ya karşı oynayacağı maçlarda kadroda yer alması beklense de Beşiktaş’taki durumunun bir problem yaratmasından endişe duyuluyor. 

Dünya Kupası ipleri kopardı

Aktarılan bilgilere göre Şenol Güneş ve Romain Saiss ilişkisinin kötüleşmesindeki asıl neden Faslı stoperin 2022 Dünya Kupası sırasında yaşadığı sakatlık. Güneş, yaşadığı sakatlığa rağmen sahaya çıkan ve sakatlığının daha da kötüleşmesine neden olan Saiss’in ekibin çıkarına ters hareket ettiğine inanıyor. 

İlgini Çekebilir
Lucas Esquivel'in menajeri Beşiktaş'ın teklifini duyurdu!
Habere Git

Yunanistan transferi isteniyor

Al-Araby için özel açıklamalarda bulunan Fas Milli Takımına yakın bir kaynak bir dönem Fatih Karagümrük forması da giyen Mehdi Benatia’nın devreye girdiğini söyledi. Milli ekibin eski kaptanlarından olan Benatia, Saiss’in Yunanistan’a transfer olması için çabalıyor. 

Saiss için çözüm aranıyor

Mehdi Benatia görev aldığı bir menajerlik şirketi ile Saiss’in Beşiktaş’tan ayrılması için aracılık etmek istiyor. Benatia, Walid Regragui ile birlikte 32 yaşındaki stoperin uzun süre forma şansı bulamamasının önüne geçmek için çözüm arayışında.

17 maça çıktı

İngiltere Premier League ekibi Wolverhammpton Wanderes ile sözleşmesi bittikten sonra geçtiğimiz yaz Beşiktaş'a imza atan Faslı stoper, bu sezon siyah beyazlı forma ile Spor Toto Süper Lig'de 16, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Arjantinli sol bek
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler