Fatih Akyel'den Emre Belözoğlu'na cevap: "Tarihin en iyi Galatasaray'ı..."

Özgür Koç
28.02.2024 - 08:35 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 09:23

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun 3-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından "Tarihin en iyi Galatasaray'ına karşı oynadık" sözlerine Fatih Akyel'den yanıt geldi. İşte detaylar...

Fatih Akyel'den Emre Belözoğlu'na cevap: "Tarihin en iyi Galatasaray'ı..."

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu, teknik direktör Fatih Akyel, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendirirken, güncel Galatasaray kadrosu ile 1996-2000 kadrosu kıyaslaması hakkında da yorum yaptı. 

"Şampiyonluk düğümün derbilerde çözüleceğini düşünüyorum"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fatih Akyel, "Galatasaray ve Fenerbahçe zor maçlar oynuyorlar ancak kolay kolay puan kaybetmiyorlar. Şampiyonluk düğümün derbilerde çözüleceğini düşünüyorum. Ancak şampiyonluk Galatasaray-Fenerbahçe maçına kalmayacaktır. Çünkü her iki takımın da zorlu maçları var. Galatasaray şampiyonluk yarışında bir adım önde." dedi 

"Fernando Santos iyi bir tercih"

Beşiktaş hakkında da değerlendirmelerde bulunan Akyel, "Fernando Santos iyi bir teknik direktör. Beşiktaş iyi bir tercih yaptı. Beşiktaş'ın teknik direktörü bence iyi bir hoca. Umarım önümüzdeki sezon Beşiktaş da yarışa katılır ve zevkli bir lig olur. Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'a cuk diye oturdu. Beşiktaş böyle bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanslı. Semih mutlaka EURO 2024 kadrosunda kendisine yer bulacaktır." ifadelerini kullandı.

"Emre Belözoğlu kendisine haksızlık yapmış"

Galatasaray'ın 3-0 kazandığı maçın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Futbolcuyken de hocayken de bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı oynamadım. Tarihin en iyi Galatasaray'ı" kıyaslamasına ise Fatih Akyel, "Bunu söylemek bence büyük bir yanlış. 1996-2000 döneminin Galatasaray'ı ile bu Galatasaray arasında dağlar kadar fark var. Galatasaray, Ankaragücü'nü mağlup edince o dönemki Galatasaray'dan daha iyi oldu sanırım. O dönemki Galatasaray çok farklı bir takımdı. O kadro önemli bir kadroydu. O kadronun yanına hiçbir kadro yaklaşamaz. O Galatasaray'ın orta sahasında Okan Buruk ve Emre Belözoğlu vardı. Şu anda güncel Galatasaray kadrosunda Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu yok. Emre Hoca kendisine de haksızlık yapmış. Bence 1996-2000 kadrosu tarihin en iyi Galatasaray'ıdır." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler