Fatih Altaylı Dursun Özbek'in savcılık ifadesini açıkladı! "Ortada suçun aydınlatılmasını isteyen başkan yok"

10.09.2024 - 17:56 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 18:01

Gazeteci Fatih Altaylı, karaborsa bilet iddiaları üzerine savcılığa başvuran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fatih Altaylı Dursun Özbek'in savcılık ifadesini açıkladı! "Ortada suçun aydınlatılmasını isteyen başkan yok"

Galatasaray'da karaborsa bilet satışı iddiaları gündemdeyken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuyla ilgili harekete geçerek savcılığa başvuruda bulundu. Gazeteci Fatih Altaylı, Dursun Özbek'in savcılığa verdiği ifadeyi paylaştı. Altaylı, Özbek'in varsa suçun aydınlatılmasını değil, suçlayanların araştırılmasını istediğini söyledi.

"Herkes karaborsacılar hakkında suç duyurusu yaptığını sandı ama..."

Fatih Altaylı, "Divan toplantısında Dursun Özbek, 'Biz suç duyurusunda bulunduk ve araştırma istedik' dedi. Herkes de Başkan’ın karaborsa yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu zannetti. Ancak durum hiç de öyle değilmiş" ifadelerini kullandı.

"Suç duyurusu iddiaları gündeme getirenlere yönelik"

Altaylı sözlerine, "Başkan’ın suç duyurusu bu iddiaları gündeme getirip, araştırılmasını isteyenlere yönelik" açıklaması ile devam etti.

"Özbek karaborsa iddialarını asılsız olarak nitelendiriyor"

Altaylı, "Başkan Özbek, savcılığa verdiği dilekçede ve ıslak imzalı ifadesinde karaborsa iddialarını 'asılsız' olarak nitelendiriyor ve bu iddiaları ortaya atanların Galatasaray’a zarar verdiğini öne sürüyor ve cezalandırılmalarını istiyor" dedi.

"Ortada suç varsa aydınlatılmasını isteyen bir Başkan yok"

Fatih Altaylı, "Ortada suç varsa aydınlatılmasını isteyen bir Başkan değil, suç falan yok siz bizi suçlayanları araştırın diyen bir Başkan var" diye konuştu.

"Suç ortağı damgası yemeyi bile göze alandan daha çok korkarım"

Altaylı son olarak, "Ben doğru olmayan şeyleri bu kadar rahatça doğru gibi anlatan birinden çok korkarım. Hele hele böyle bir ifade ile suçu ve suçluyu koruyandan ve hatta suç ortağı damgası yemeyi bile göze alandan daha çok korkarım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler