Fatih Altaylı Galatasaray seçim gündemini değerlendirdi

Feride Kara
30.04.2022 - 00:36 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 00:50

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Galatasaray'da yaşanan seçim belirsizliği ve Burak Elmas için konuşurken "Süreç iyice bir rezilliğe dönüştü" ifadelerini kullandı

Fatih Altaylı Galatasaray seçim gündemini değerlendirdi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Galatasaray'da yaşanan seçim belirsizliği konusunda açıklama yaparken "Süreç iyice bir rezilliğe dönüştü" ifadelerini kullandı. İşte Altaylı'nın açıklamaları. 

Burak Elmas'ın ciddi bir samimiyetsizliği var

Fatih Altaylı: "Galatasaray'da ipin ucu kaçtı. İbrasızlıkla başlanan süreç iyice bir rezilliğe dönüştü. Bu kadar kötü olacağını açıkçası ben de beklemiyordum. Burak Elmas, şahsi konuşmalarımızda seçime gideceğini söylemişti. Burak Elmas, 'ben kulübü mahkemelerde süründürmem' demişti. Ibra olmadıktan sonra hepimiz seçime gidecek diye biliyorduk ancak ortada ciddi bir samimiyetsizlik var. " ifadelerini kullandı.

 Fırat Develioğlu'na bu işi yaptıranlar yönetim kurulu üyeleri

Sarı kırmızılı takımın seçim gündemini değerlendiren Fatih Altaylı: "Galatasaray, hiçbir zaman bu derece rezil bir duruma düşürülmemişti. Gerek Fırat Develioğlu, gerek Fırat Develioğlu'na bu işi yaptıranların yönetim kurulu üyeleri oldukları artık saklanamaz bir gerçek. Bir dava açtı, buna kulüp itiraz etti, galiba kulüp yönetimi samimi dedik, kulüp seçime gidecekti ancak dünden itibaren bir dedikodu dolaşmaya başladı, 'Yönetim yine bir organizasyon yapıyor, seçim iptal olacak' diye, sonra bu karar çıktı. "

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da başkanlık seçimi iptal edildi!
Habere Git

Ciddi iddialar gündeme geliyor

Florya ile ilgili ciddi iddiaları gündeme getiren Fatih Altaylı: "Camia dışından bir takım kişilerden büyük miktarda para alındığı, ödenememesinden ötürü yönetimden düşülmesi halinde ortada garip bir pozisyon olacağı ve bu paraları hemen ödemek gerektiği, yönetimden ayrılırsa ödenemeyeceği ve tehditler olduğu iddiaları var. İkinci dedikodu ise, Florya meselesi. Florya'da yapılacak inşaatta, yönetim kurulundan bazı isimlerin avantaj elde edeceği, buradaki işle ilgili bir rant oluşacağı ve bu rantın elde kaçırılmak istenmediği ile ilgili..." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler