Fatih Altaylı Galatasaray Teknik Direktörünü mü İşaret Etti?

Feride Kara
16.06.2022 - 23:56 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 11:55

Habertürk yazarı Fatih Altaylı tweetinde Okan Buruk tarafından söylendiğini yazdığı sözler aslında o dönem takım arkadaşı Emre Belözoğlu tarafından söylenmiş.

Fatih Altaylı Galatasaray Teknik Direktörünü mü İşaret Etti?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada 'Mazbatayı daha yeni aldık ama teknik direktör ile ilgili çalışmalarımızı çok önceden başlatmıştık. Yeni teknik direktörü birkaç gün içinde açıklayacağız' derken Fatih Altaylı attığı tweet ile sarı kırmızılı takımın yeni hocasını mı gündeme getirdi soruları akılllara geldi. 

Fatih Altaylı'dan Okan Buruk sözleri

Altaylı "Okan Buruk’u çok severim ama Avrupa dönüşü Galatasaray yerine Beşiktaş’ı tercih edip “Sağlıklı yaşam İçin spor yapmıyoruz” demesi bende Okan’ın soyadı gibi buruk bir tat bıraktı hep." ifadeleriyle bir tweet attı. 

O sözleri Buruk değil Belözoğlu söyledi

Ancak Altaylı'nın tweetinde yer verdiği “Sağlıklı yaşam İçin spor yapmıyoruz” sözlerini Okan Buruk değil Galatasaray'dan İnter'e beraber transfer olduğu Emre Belözoğlu'nun söylediği ortaya çıktı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray formalarına şok fiyat!
Habere Git

İnter'e giderek para kazandırmadılar

Emre Belözoğlu ve Okan Buruk 2000 yılında Galatasaray ile kazandıkları UEFA Kupası'nın ardından 2001 yılında Inter'e transfer oldular. Olaylı bir transfer sonrasında İtalyan ekibine imza atan iki futbolcu sözleşmelerinin bitmesi sebebiyle altyapısından yetiştikleri Galatasaray'a para kazandırmadılar. Bu durum sarı kırmızılı takım taraftarının iki oyuncuyu yıllar boyunca eleştirmesine sebep olmuştu. 

Kendimi Fenerbahçe'de teknik direktör olarak göremiyorum

Galatasaray teknik direktör adayları arasında ismi geçen Okan Buruk geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de çalışıp çalışmayacağı sorusuna "Kendimi Fenerbahçe'de teknik direktör olarak göremiyorum. Benim için en doğru olan yer Galatasaray Kulübü'dür." dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler