Fatih Altaylı'dan amblem tepkisi: "Galatasaray'a ihanettir"

24.02.2022 - 13:36 | Son Güncellenme: 24.02.2022 - 14:20

Galatasaray'da kulüp ürünlerinin üzerindeki logonun renklerinin değiştirilmesine sarı kırmızılıların eski yöneticisi gazeteci Fatih Altaylı sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

Fatih Altaylı'dan amblem tepkisi: "Galatasaray'a ihanettir"

Sarı kırmızılı kulübün GS Store mağazalarında satılan Nike tarafından üretilen ürünlerde yer alan Galatasaray logosunun renkleri değiştirildi. Bu değişikliğe kulübün eski yöneticisi, divan kurulu üyesi gazeteci Fatih Altaylı sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

"Galatasaray'a ihanettir"

Fatih Altaylı renkleri değiştirilen logoyu paylaşarak, "Galatasaray logosu iç içe geçmiş kırmızı G ve sarı S den oluşur. Formamızdaki bu acayip şey, Galatasaray amblemi değildir. 118 yıllık amblem, Nike'ın üç beş dizaynırının üzerinde oynayacağı bir şekil değildir. Bu formayı onaylamak Galatasaray'a ihanettir" dedi.

Altaylı'nın sosyal medyadaki bu paylaşımına yüzlerce yorum ve binlerce beğeni geldi.

İlgini Çekebilir
"Bu Pulgar'ı Galatasaray'a kim iteledi?"
Habere Git

"Bu Pulgar'ı kim iteledi" tweetini silmişti

Altaylı, Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların devre arasında kadrosuna kattığı Erick Pulgar için sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı. Altaylı bir süre sonraysa attığı tweet'i sildi.

 

Altaylı, paylaşımında, "Bu Pulgar'ı Galatasaray'a kim itelediyse helal olsun. Bu çocuk futbolcu falan değil. Tek bir pas tek bir olumlu hareketi yok. Bunu Galatasaray'a satan menajerin Netflix'te belgeseli yapılır yakında, büyük dolandırıcı diye" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler