Fatih Altaylı'dan Fatih Terim'e gönderme: "Bir anda yok oldu, buharlaştı"

İsa Kethüda
22.11.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 00:26

Gazeteci Fatih Altaylı, banka şube müdür Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan ve Emre Belözoğlu hakkında konuştu. Altaylı, Fatih Terim hakkında da açıklama yaptı.

Fatih Altaylı'dan Fatih Terim'e gönderme: "Bir anda yok oldu, buharlaştı"

AJANSSPOR-HABER

Gazeteci Fatih Altaylı, banka şube müdür Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile ilgili kendi YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Altaylı, teknik direktör Fatih Terim'e de göndermede bulundu. Altaylı, "Bu davada asıl unsur Fatih Terim iken Fatih Terim ortada görünmemeye başladı birden" dedi. İşte detaylar.

"Okudum bu davayı. Hiçbir şey anlamadım"

Az bir para olmadığını söyleyerek sözlerine başlayan Altaylı, "20 milyon Dolar Arda'nın futbol hayatı boyunca kazandığı paranın tamamı değilse bile önemli bir bölümüdür. Diyorlar ki; Emre ve Arda kerdi alıp bu işe verdi. Okudum bu davayı. Hiçbir şey anlamadım. O kadar karışık ki dün söylediğim doğru, bu iş uzun yıllara kadar sürer bu dava. Bir sonuç çıkar mı çıkmaz mı çok emin olamıyorum.

"Rezan Epözdemir'i davet ettim sırf bu davayla ilgili anlatsın diye"

Çünkü bir sürü tutarsızlık var. Bu hafta sonu da bunu konuşalım istiyorum aslında. Rezan Epözdemir'i davet ettim sırf bu davayla ilgili anlatsın diye. Diyenler olacak bu tek yanlı olacak diye. Doğru, en azından Rezan Epözdemir anlattıktan sonra karşı tarafında yani Seçil Erzan tarafında bir söz hakkı olacaktır. Onların da avukatları istiyorsa kapımız onlara da açık olacaktır ama ben konuyu anlamaya çalışıyorum.

İlgini Çekebilir
Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki konuşma ortaya çıktı: "Bütün servetim gitti"
Habere Git

"Seçil Erzan futbolcuları kandırmak için bankanın adını kullanmış olabilir"

Benim anladığım şu: Bu fon bence bankaya falan ait değil. Seçil Erzan futbolcuları kandırmak için bankanın adını kullanmış olabilir, futbolcular Fatih Terim de bu işin içinde olduğu için bu işe inanmış olabilirler. Bunun bankaya ait olduğunu... 

"Bu davada asıl unsur Fatih Terim iken Fatih Terim ortada görünmemeye başladı"

Çünkü, bu davada asıl unsur Fatih Terim iken Fatih Terim ortada görünmemeye başladı birden. Bu fon ilk ortaya çıkınca Fatih Terim fonu değil miydi bu? Seçil Erzan'la avukatını evlendirmeye kalkışan Fatih Terim değil miydi? Ben bunu aylar önce yazdım. Fatih Terim'in avukatı Seçil Erzan ile nişanlandı ve Fatih Terim tanıştırıyor evlenin diye. 

"Fatih Terim yok oldu, buharlaştı"

Fatih Terim'e Adalar'da, Moda'larda yemekler, partiler, şunlar, bunlar falan filan... Şimdi Fatih Terim işin içinden çıktı. Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı o işin içerisinde falan bir acayip durum var orada ama birden Fatih Terim yok oldu, buharlaştı.

İlgini Çekebilir
Ertuğrul Doğan: "Zorbay Küçük'ün hakemliği bitti"
Habere Git

"Semih Kaya gibi bazı futbolcular Seçil Erzan'ı dövmüşler"

Başka futbolcuları konuşmaya başladık biz. Okuduğum davanın dosyasında gördüğüm kadarıyla darplar var, futbolcuların bazılarının alacağı kalmamış olan Semih Kaya gibi bazı futbolcular Seçil Erzan'ı dövmüşler, çok karmakarışık bir işler var. 

"Bu işte aslında futbolcular biraz mağdur birazda açgözlülük mağdur"

Bu işte aslında futbolcular biraz mağdur birazda açgözlülük mağdur. Ya paramız var, daha çok para kazanabilir miyiz şeyinde. Belli ki bu açgözlülüğü Seçil Erzan birazda Fatih Terim deyim avanesi deyim belki kendisi değilse bile değerlendirmeye çalışmışlar. Açgözlülük iyi bir şey değildir. Herkes yüzde 30 verirken sen yüzde 50'yi sana niye veriyorlar diye bir düşünmen lazım. 

"Çok para kazanmak istemekte suç değil"

Bir banka bana gelse, 'ya Fatih Bey sizin paranız bankada yüzde 30'da faizde, biz yüzde 75 veriyoruz' derse bu işte bir numara var diye düşünür insan. Ama bütün bunlar çok para kazanmak istemekte suç değil. Güvenebilirsiniz. Açgözlülük yapmak, evet biraz günah gibidir ama olabilir insanlar.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Ocak ayında...
Habere Git

"Rezan Epözdemir gelip anlatacak"

Soracağım, öğreneceğim. O yüzden Rezan Epözdemir'i davet ettim bu meseleyi anlatsın bize diye. Belki arada şeyi de anlatırız, Ersan Şen ile olan durumu. Gelip anlatacak. Ben de aklıma takılan her şeyi de soracağım. Birazda Seçil Erzan'ın söylediklerini veya bankanın söyleyebileceklerini ben de kendisine soracağım" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler