Fatih Altaylı'dan ilginç paylaşım! Albayrak ve Burak Elmas sürprizi...

18.01.2018 - 16:20 | Son Güncellenme: 18.01.2018 - 16:20

Fatih Altaylı'dan ilginç paylaşım! Albayrak ve Burak Elmas sürprizi...

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Altaylı, olağanüstü kongre'de Mustafa Cengiz'in seçilmesi halinde camianın önde gelen iki isminin yönetim kurulu üyesi olacağını açıkladı

Fatih Altaylı, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ın Mustafa Cengiz seçimi kazanırsa Galatasaray Sportif AŞ bünyesinde yönetim kurulu üyesi olacağını açıkladı

Burak Elmas haberi doğruladı

Burak Elmas sosyal medya hesabından Mustafa Cengiz'e her türlü desteği vereceğini açıkladı

Galatasaray başkanı adayı Mustafa Cengiz şu açıklamaları yaptı.

"Sporif A.Ş'ye hangi takımlı olduğu bilinmeyen, şaibeli insanlar yerine Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas gibi Galatasaraylı isimleri getireceğiz."

'Şaibeli isimler yerine Burak Elmas ve Abdurrahim Albayrak gibi isimleri getireceğiz'

Bloomberg HT'de canlı yayına katılan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'la ilgili konuştu. Cengiz, "Şunu vurgulamak istiyorum, mayısta seçime gideceğiz. Lütfen sandığa gelin, kaçmayın pasif olmayın. Özellikle yıpranmamış isimleri yönetime aldık fakat Sportif A.Ş.'ye şaibeli, hangi takımdan olduğu bilinmeyen isimleri değil Abdurrahim Albayrak, Burak Elmas gibi kardeşlerimizi alacağız. Onlarla temas ve görüşme halindeyiz. İnşallah onlar bizim Sportif A.Ş.'de olacaklar." ifadelerini kullandı.

'Galatasaray için fedakarlıktan kaçmadım'

Abdurrahim Albayrak da 3 Ocak 2018'de yaptığı açıklamada kendisine o dönemde teklifin gelmediğini duyurmuş ve "Saygıdeğer Galatasaraylılar, ben hiçbir zaman Galatasaray için fedakarlıktan kaçmadım ve kaçmam da" yorumunda bulunmuştu.

'Seçimi kazandığımızda şampiyon olsak bile mayısta tekrar seçime gideceğim'

Mustafa Cengiz, dün gerçekleştirilen organizasyonda kulüp üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek proje ve hedeflerini anlattı. Alınan seçim kararını değerlendiren Cengiz, "Cumartesi günü tabiri caizse bize dayatılan, hiç beklemediğimiz, Galatasaray etik ve değerlerine aykırı, yangından mal kaçırır gibi bir seçime gireceğiz. İsterdik ki bu camia normal zamanda seçime gitsin, herkes eşit olarak hazırlanabilsin, eşit bir yarış olsun. Şeffaflık ve dürüstlük sözleriyle karşınıza çıkıyoruz. Sizlere asla gerçek olmayan şeyler söylemeyeceğiz. Seçimi kazandığımızda şampiyon olsak bile mayısta tekrar seçime gideceğimizin sözünü veriyorum." diye konuştu. (HTSpor)

Senin için hazırladığımız haberler