"Fatih Hoca olsaydı, hakem Lens'in pozisyonunda VAR'a giderdi"

İsa Kethüda
10.04.2021 - 23:08 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 23:15

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası yorumcu Erman Özgür, Yedlin ile Lens arasında yaşanan pozisyonu değerlendirdi. Özgür "Fatih Hoca olsaydı, hakem Lens'in pozisyonunda VAR'a giderdi" dedi.

"Fatih Hoca olsaydı, hakem Lens'in pozisyonunda VAR'a giderdi"

Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Yedlin ile Lens arasında yaşanan pozisyonu değerlendirdi. Özgür, "Bugün kenarda Fatih Hoca olsaydı, hakem Lens'in pozisyonunda VAR'a giderdi" dedi. 

"Türkiye'de en güçlü teknik direktör Galatasaray efsanesi Fatih Terim'dir"

Özgür, "Belli krizler olabilir ama bugüne kadar bu krizleri yaşamış bir teknik direktörün var. Bir takımın başarısı için ne yapmak gerekiyorsa onu yapma yetkisi ve gücü de var. Ve bu gücü taraftardan alıyor. Rahat değil? Abi olmaz. Galatasaray'da Fatih hoca rahat değil, başka nerede hangi hoca olabilir. Daha güçlü olabilecek teknik direktör tanımıyorum. Türkiye'de en güçlü teknik direktör Galatasaray efsanesi Fatih Terim'dir. Ne isterse yapar" dedi.

Fatih hoca olsaydı VAR'a giderdi

Yedlin ile Lens arasındaki pozisyonu değerlendiren Erman Özgür, "Bugün Lens'in pozisyonunda Fatih hoca kenarda olsaydı, hakeme o pozisyon için VAR'a  gitme mecburiyeti gelebilirdi. Kenarda Fatih hoca olsaydı, hakem o pozisyonda VAR'a giderdi" ifadelerini kullandı. 

Erman Toroğlu: "Kasıt olduğunu düşünmüyorum"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu ise, "Kasıt olduğunu düşünmüyorum. Zaten kasıt olsa sarı değil kırmızı olur. Burada pozisyon icabı geliyor bence. Ağır çekimde aldatır. Benim yorumum kurtaramaz Kasıtlı basmıyor çünkü. Beyazlı oyuncu ortayı attıktan sonra beyazlı oyuncunun ayağına bakın, yere sağlam basamıyor. Yedlin'in şanssızlığı. Kasıt olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

Arda Turan: "Kırmızı kart yok, yer çekiminden dolayı olmuş"

Takım kaptanlarından Arda Turan da, maç sonrasında Yedlin'in koltuk değnekleri ile stattan ayrılırken fotoğrafını paylaştı. Kırmızı kart verilmemesinden dolayı sitemini dile getiren Turan, "Kırmızı kart yok. Yer çekiminden dolayı olmuş" notunu ekledi.

Ne olmuştu?

Müsabakanın 20. dakikasında ceza sahası içinde Jeremain Lens ile girdiği ikili mücadele sonrasında sağ ayak bileğine darbe alan DeAndre Yedlin, tedavisinin ardından 26. dakikada oyuna girdi. ABD'li futbolcu 1 dakika sonra kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. 27 yaşındaki futbolcu 28. dakikada yerini Şener Özbayraklı’ya bıraktı. 

Senin için hazırladığımız haberler