“Fatih hocam söylememi istedi” Güzel haberi paylaştı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Süper Lig’de şampiyonluk için son 90 dakikaya hazırlanan Galatasaray’da baba olan Emre Akbaba, mutlu günü üzerinden taraftarlara mesaj verdi.

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- GS TV
AJANSSPOR-HABER
Şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Galatasaray’da heyecan büyük. Süper Lig’in 42. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, Emre Akbaba’dan gelen güzel haberle moral buldu.

Cimbom’un son haftalarda sürpriz golcüsü olan milli futbolcu, iki kız çocuğunun dünyaya geldiğini duyurdu. GS TV'ye konuşan Akbaba, dün eşinin doğum yaptığını anlatırken, duygularını dile getirdi.
Emre Akbaba, "Cumartesi günü inşallah çifte bayram yaşatırız. Dün kızlarım Alya ve Asya dünyaya geldi. Buradan Galatasaray taraftarlarına bildirmemi istedi hocam. İnşallah onların getireceği şansla biz şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Galatasaray Kulübü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Emre Akbaba'yı kutladı. Sarı-kırmızılıların mesajında, "Futbol Takımı oyuncularımızdan Emre Akbaba ve değerli eşi Yasemin Akbaba'nın iki kız çocuğu dünyaya geldi. Akbaba çiftini tebrik eder, yeni doğan kızları Alya ve Asya'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" denildi.

Süper Lig’in son haftalarında ilk 11’de oynamaya başlayan Emre Akbaba, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında gol sevinci yaşamış, son Denizlispor karşılaşmasında ise penaltı vuruşundan yararlanamamıştı.
MARTIN LINNES'İN ACI GÜNÜ HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ