Fatih İlek: ''Galatasaray ve Erzurumspor anlaşırsa İbrahim Sehic Galatasaray forması giyebilir.''

17.10.2018 - 18:21 | Son Güncellenme: 17.10.2018 - 18:21

Futbolcu Menajeri Fatih İlek, Radyospor'dan Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

''Rodallega iyi başladı sezona inşallah iyi devam eder. Sözleşme yenileme talebi var ama henüz bir yenileme yok. Ülkesinden teklifler var ama Rodallega'nın isteklerini ülkesinden bir kulüp bence karşılayamaz. Trabzonspor'da kendisi mutlu, iyi bir teklif gelirse o da devam etmek ister.

İbrahim Sehic'in 1 sene daha Erzurumspor'la kontratı var, sezon başında buraya gelmesi için çok büyük bir mücadele verdik. Türkiye'de iyi kaleciler arasında ben kendisini ilk 3 içerisinde görüyorum. Galatasaray'ın Sehic'e talip olması gurur verici ama Erzurumspor'un futbolcusu onlar değerlendirirler. Sezon başında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile görüştük ama Erzurumspor oldu. Kulüpler arasında şartlar oluşursa, bizden de yardım istenirse elimizden geleni yaparız.

Ben kaliteli oyuncular getirmek için çalışma yapıyorum, gururla stada gittiğimde getirdiğim oyuncuyu izlemek isterim. Dzeko ile görüşüyorum, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşmüş. Biz Türkiye haklarını alırken bunları bana anlattılar. Dzeko iyi bir golcü iyi de bir para kazanıyor ama artık yaşı 32 ve devre arasında konuşacağız. Her futbolcunun Ocak ayında transfer olma ihtimali var Dzeko'da bu dönem Türkiye'ye özellikle Galatasaray'a gelebilir.

Radamel Falcao, ile de görüşüyorum onunla da ara transfer döneminde gelme durumu olur mu diye bakıyoruz. Lig yarışından biraz uzaklar, bu sebeple daha çok yarışmacı, daha rekabetçi takımlara gitmek isterler. Bence Falcao böyle bir döneme girmiş durumda.''

Senin için hazırladığımız haberler