Fatih Karagümrük, Joao Camacho ve Nikola Dovedan'ı kadrosuna kattı!

Cem Ergün
16.07.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 21:14

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten kadrosuna iki takviye geldi. İstanbul ekibi, Joao Camacho ve Nikola Dovedan'ı transfer ettiğini açıkladı.

Fatih Karagümrük, Joao Camacho ve Nikola Dovedan'ı kadrosuna kattı!

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Can liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, kadrosunu iki yeni isimle güçlendirdi.

Joao Camacho, Karagümrük'te

Fatih Karagümrük, son olarak Portekiz ekibi Moreirense'nin formasını giyen ve sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki kanat oyuncusu Joao Camacho'nun transfer edildiğini duyurdu.

Joao Camacho'nun kariyeri

İstanbul temsilcisinden yapılan açıklamada Camacho ile ilgili şu bilgilere yer verildi: "Portekiz ekiplerinden Nacional'de profesyonel kariyerine başlayan Joâo Camacho, 2016'da İspanya ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer oldu.Son 2 sezondur Portekiz Premier Ligi'nde Moreirense takımında forma giyen Joâo,Portekiz liglerinde attığı 44 gol ve 29 asist ile dikkat çekti."

Karagümrük, Nikola Dovedan'ı duyurdu

Fatih Karagümrük'ün kadrosuna kattığı bir diğer isim ise sezonu Alman ekibi Heidenheim'da tamamlayan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki 10 numara Nikola Dovedan oldu.

Nikola Dovedan'ın kariyeri

Kırmızı-Siyahlılar, bir diğer yeni transfer Nikola Dovedan hakkında ise şu bilgileri transfer duyurusunda paylaştı: "Austria Wien'de profesyonel kariyerine başlayan Nikola Dovedan, 2019'da Bundesliga’da Nürnberg'e transfer oldu. Geçen sezon Bundesliga’da Heidenheim'de oynadığı 22 maçta dikkat çeken Dovedan, Avusturya milli takımlarının farklı yaş kategorilerinde 28 kez forma giymeyi başardı."

Senin için hazırladığımız haberler