Fatih Karagümrük transferde son sürat!

19.12.2020 - 14:05 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 14:58

Fatih Karagümrük, son olarak Serie A'da Sampdoria forması giyen 29 yaşındaki Andrea Bertolacci ile temasa geçti. Bonservis engeli bulunmayan oyuncunun menajeri ile görüşen Fatih Karagümrük, ara transfer de İtalyan oyuncuyu kadrosuna katmak üzere. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 20 puanla 4. sırada bulunan İstanbul ekibi Fatih Karagümrük, ocak ayı transfer döneminde geniş bir kadro kurmayı planlıyor. Son olarak Deportivo forması giyen Emre Çolak'ı ve İtalya'nın Verona takımından Fabio Borini'yi transfer eden kırmızı-siyahlılar, ünlü futbolcu Andrea Bertolacci'yi de bitirmek üzere.

Son olarak İtalya'da Sampdoria ekibinde forma giyen 29 yaşındaki İtalyan futbolcunun bonservisinin elinde olması da İstanbul temsilcisi için avantaj olarak değerlendiriliyor. Sezon içinde çok sayıda kart gören oyuncularının olması ve artan korona virüs vakaları nedeniyle kırmızı-siyahlılar, ara transfer döneminde geniş bir kadro kurmak istiyor. Sampdoria ile sözleşmesi Eylül başında biten ve kendisine kulüp bulamayan Andrea Bertolacci'nin de artık kariyerini İtalya dışında sürdürmek istediği öğrenildi.

Bertolacci, geçen sezon yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak devam eden kontratı nedeniyle kulübünde kalmıştı.

29 yaşındaki İtalyan futbolcu Andrea Bertolacci, daha önce Roma, Lecce, Genoa, Milan ve Sampdoria takımlarında oynadı. Bertolacci, kariyerde 179 karşılaşmada 20 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler