Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile yollarını ayırdı

Orhan Gülek
27.05.2022 - 12:14 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 14:16

TFF Süper Ligi'ni 8. sırada bitiren VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü, teknik direktörü Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. İşte detaylar

Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile yollarını ayırdı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nu 57 puanla 8. sırada tamamlayan VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı.

Peki Volkan Demirel, Fatih Karagümrük'ten neden ayrıldı?

Sezonun bitimiyle kulüp başkanı Süleyman Hurma ile Volkan Demirel arasında geçen görüşmede karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı çıktı. Ayrılık kararının arkasında son iki ayda taraflar arasında ortaya çıkan görüş ayrılıklarının bulunduğu öğrenildi. Yönetim kanadında ayrılık görüşü 29. haftada Hatay deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası ağırlık kazandı.

 

Volkan Demirel: "Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda tamamlandı"

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Volkan Demirel "Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum  taraftara sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Fatih Karagümrük Kulübünden, Volkan Demirel'e teşekkür mesajı

 

Öte yandan Fatih Karagümrük Kulübü de yollarını ayırdığı teknik direktör Volkan Demirel'e, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Teknik direktörümüz Sayın Volkan Demirel’e kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinin daha büyük başarılarla dolu olmasını dileriz." denildi.

Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük karnesi

VavaCars Fatih Karagümrük'ün başında 21 Süper Lig maçına çıkan Demirel, 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Puan ortalaması 1.67 oldu. Türkiye Kupası'nda ise çıktığı 3 maçın ikisini kazandı.

2.5 yıllık büyük hedefler 6 ay sürmedi

Volkan Demirel geçen Aralık ayında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada büyük hedefler için yola çıktığını belirterek, 2.5 yıllık imza attığını söylemişti. Ancak beraberlik 6 ancak sürdü! İşte o açıklama:

"Hedeflerimiz çok büyük. 2,5 yıllık anlaşma yaptık. Bu takımı bir yerlere getirmek için söz verdim. Doğru zamanda, doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Önemli bir takıma geldim. Ligi çok iyi tanıyorum. Her kulübe hakimim. Birbirimizi çok iyi anladığımızı düşünüyorum. İnşallah bu yolculuğun sonu güzel bitecek."

Senin için hazırladığımız haberler