Fatih Karagümrük, Volkan Demirel'le sözleşme imzaladı

İsa Kethüda
17.12.2021 - 12:52 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 17:29

Son dakika haberleri... Türkiye'nin Ajansspor'dan öğrendiği transfer gerçekleşti. TFF Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük, teknik sorumlu pozisyonu için Volkan Demirel'le sözleşme imzaladıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük, Volkan Demirel'le sözleşme imzaladı

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, teknik sorumlu pozisyonu için Volkan Demirel'le 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

2,5 yıllık sözleşme

Kulüpten yapılan açıklamada, Türk futbolunun önemli isimlerinden, eski milli futbolcu Volkan Demirel ile teknik sorumlu pozisyonu için 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Volkan Demirel’e ve ekibine başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Volkan Demirel'in yardımcılığını, Fenerbahçe U17 Takımı Teknik Direktörlüğü'nü yürüten Osman Ekşioğlu'nun üstleneceği öğrenildi.

Kulübede yer alamaz

Şu an için UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel, Karagümrük'te yedek kulübesinde yar alamayacak. Demirel'in teknik heyetinde A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vermesi bekleniyor.  

Fenerbahçe'de antrenörlük yaptı

Volkan Demirel futbol hayatını noktalamasının ardından 2019-2021 yılları arasında Ersun Yanal, Erol Bulut ve Emre Belözoğlu'nun teknik heyetinde antrenör olarak görev yapmıştı.

Volkan Demirel, Fatih Karagümrük'le ilk idmanına çıktı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, Francesco Farioli'nin ardından Volkan Demirel ile 2,5 yıllık anlaşma imzaladı. Ligin 17'nci haftasında 19 Aralık Pazar günü deplasmanda Göztepe ile mücadele edecek Fatih Karagümrük, idmanını Volkan Demirel yönetiminde gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler