Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Adayları Belli Oldu

Orhan Gülek
17.06.2023 - 00:30 | Son Güncellenme: 17.06.2023 - 00:47

Spor Toto Süper Lig takımı Fatih Karagümrük'te teknik direktör adayları belli oldu. İstanbul temsilcisinde 3 aday ön plana çıktı. Detaylar haberimizde...

Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Adayları Belli Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'in iddialı takımı Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo'yla yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışları başladı. İstanbul temsilcisi listesine 3 sürpriz ismi ekledi. 

3 aday var, görüşmeler başlıyor!

Fatih Karagümrük teknik direktör adayları listesine Filippo Inzaghi, Gennaro Gattuso ve Edgar Davids'i ekledi. 

Fatih Karagümrük'te ikinci Başkan ve başkan Süleyman Hurma'nın oğlu Serkan Hurma adaylarla görüşme yapacak.

Alpaslan Erdem'le devam etmek masada

Fatih Karagümrük'te teknik direktör opsiyonlarından birisi de Pirlo'nun ayrılığı sonrasında göreve getirilen Alpaslan Erdem'le devam etmek olarak masada bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'dan ayrıldı, Fatih Karagümrük devreye girdi
Habere Git

Filippo Inzaghi'nin kariyeri

Fatih Karagümrük'te teknik direktör adayları içerisinde bulunan Filippo Inzaghi, 2014 yılında  efsanesi olduğu Milan'ın başına geçti. Milan'ın başında 40 maça çıkan İtalyan teknik adam 1.38 puan ortalaması tutturdu ve ligi 10. sırada bitirdi.

Inzaghi, başarısız geçen Milan deneyimi sonrası Serie C ekiplerinden Venezia'nın başına geçti.

Venezia'yı şampiyon yapan İtalyan teknik adam 95 maça çıkarken 1.83 puan ortalaması tutturdu. İtalyan hoca daha sonra Serie A 'da Bologna'yı çalıştırdıktan sonra Serie B takımlarından Benevento'nun başına geçti ve burada şampiyon olarak takımı Serie A'ya çıkardı. İnzaghi ardından Brescia ile yola devam etti. İtalyan teknik adam son olarak Reggina ile Serie B'de 7. olarak ligi tamamladı.

Gennaro Gattuso'nun kariyeri

Kariyerine Sion'da başlayan Gennaro Gattuso  ise sırasıyla Palermo, OFI Girit, OFI Pisa, Milan ve Napoli'de görev aldı. Gattuso, 2020 yılında Milan ile İtalya Kupası'nı kazanmıştı. 

Edgar Davids'in kariyeri

Bir dönemin efsane futbolcusu ve şu anda teknik direktörlük yapan Edgar Davids ise ilk olarak Portekiz 3. Lig takımlarından Olhananse'nin başına geçti ancak istenilen başarıyı yakalayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler