Fatih Karagümrük'te Atılay Canel, kaçan 3 puan için üzgün

Orhan Gülek
07.11.2021 - 18:57 | Son Güncellenme: 07.11.2021 - 19:00

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Karagümrük'te Atılay Canel, kaçan 3 puan için üzgün

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelenin 69. dakikasında ev sahibi takım, Bertolacci'nin ceza sahası dışından attığı golle 1-0 öne geçti. Galatasaray 88. dakikada, Karagümrük savunmasının hatasında Mostafa'nın attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı: 1-1. Bu sonucun ardından Galatasaray 21 puanla lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde kaldı. Karagümrük ise 19 puana yükseldi.

Karşılaşma sonrası  Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, şu ifadeleri kullandı:

"Berabere kaldığımız için üzgünüz"

"1 puan için üzgünüz, galibiyeti kaçırdığımız için. Oyuna iyi başladık, bir tane yüzde yüz gol pozisyonumuz vardı, kaçırdık. İlk devre oyunun hakimiyeti bize göre bizdeydi. İkinci yarı attığımız golden sonra bir baskı yedik, bunun neticesinde yaptığımız bir hareketten dolayı golü yedik. Oyuncularımızın performanslarından memnunuz. İyi bir rakibe karşı oynadık. Berabere kaldığımız için üzgünüz. Sakatlar bizi etkiledi. 2 tane sakatımız vardı, bunlar devam etse oyun şekli daha farklı olurdu düşüncesindeyim. Sakatlık sebebiyle çıktı oyuncularımız. İnşallah milli ara bize iyi gelecek ve yolumuza devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler