Fatih Maden, TFF Tahkim Kurulu üyesi oldu! Kimdir ve ne iş yapar?

Ali Bozkurt
11.07.2022 - 18:54 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 08:15

Çorumlu avukat Fatih Maden, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu üyeliğine seçildi. Peki Tahkim Kurulu üyesi Fatih Maden kimdir ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Fatih Maden, TFF Tahkim Kurulu üyesi oldu! Kimdir ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Halen Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekilliği görevini yürüten ve önceki dönemde de TFF’nin yönetim kurulunda bulunan Fatih Maden, geçtiğimiz günlerde Mehmet Büyükekşi başkanlığında oluşturulan TFF yönetiminde yer aldı. İşte detaylar...

TFF’nin yetkili organlarının ve kurullarının kararlarına karşı yapılan başvurular hakkında nihai karar verme yetkisine sahip olan tahkim kuruluna Fatih Maden’in seçilmesi memnuniyetle karşılandı.


Eski Yargıtay başkanlarından İsmail Rüştü Cirit tahkim kurulu başkanlığına seçilirken Fatih Maden’le birlikte tahkim kurulunda görev yapacak diğer isimler Eyüp Yeşil, Mustafa Artuç, Alaaddin Varol, Prof. Dr. Bilgin Tiryakioğlu ve Prof. Dr. Murat Atalı olarak belirlendi.

Fatih Maden kimdir?

Fatih Maden, 1975 yılında Çorumda dünyaya geldi. Mesleği Avukat olan Maden, evli ve 1 çocuk babasıdır. Ayrıca İngilizce ve Arapça dilini de biliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler