Fatih Mert açıkladı: "Gelmek istemediler"

05.07.2020 - 20:15 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 20:32

Süper Lig'de son sıraya demir atan Ankaragücü'nün başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ankaragücü teknik direktör konusunda nasıl sıkıntılar yaşadı? Jahovic ve Andre Castro neden transfer edilemedi? İşte yanıtı...

Fatih Mert açıkladı: "Gelmek istemediler"

AJANSSPOR

Süper Lig’de son sırada bulunan Ankaragücü’nün başkanı Fatih Mert, teknik direktör konusunda yaşadıkları sıkıntı hakkında açıklama yaptı. Ankaragücü’nde hangi futbolcularla transfer bitme noktasına gelmesine karşın anlaşma yapılamadı? Detaylar haberde…

Fatih Mert’ten dikkat çeken açıklama

Alanyaspor’a sahasında 4-1 kaybeden Ankaragücü’nde Mustafa Reşit Akçay ile yollar daha önce ayrılmıştı. Başkan Fatih Mert, yeni teknik adam bulma konusunda yaşadıkları sıkıntıyı anlattı.

Fatih Mert: “Bir sürü hoca gelmek istemedi”

Fatih Mert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”26 Ocak' a kadar transfer yasağı olduğu için bir sürü hoca gelmek istemedi. Jahovic ve Andre Castro'nun menajeriyle iş bitme noktasına geldi. FIFA, CAS kararı geciktiği için olmadı. Eleştirilerinize saygı duyuyorum fakat bunları da bilin. Bunun gibi bir sürü olay var yaşanan” diye konuştu.

Akçay’ın yerine Üzülmez gelmişti

Ankaragücü’nde Mustafa Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez getirilmişti. Başkent ekibi ligde 25 puanla son sırada bulunuyor.

Ankaragücü'nün ligde kalan maçları

Süper Lig’den düşmesine kesin gözüyle bakılan Ankaragücü 31.haftada deplasmanda Göztepe ile karşılaştıktan sonra iç sahada önce Galatasaray ile ardından da Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ligin son maçında ise Denizlispor deplasmanına gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler