Fatih Portakal'dan Fatih Terim fonu yorumu! "Açgözlülük"

Akın Ungan
23.11.2023 - 20:19 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 00:24

Gazeteci Fatih Portakal, Seçil Erzan'ın Fatih Terim, Selçuk İnan, Arda Turan ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandırdığı Terim fonu davası hakkında yorum yaptı.

Fatih Portakal'dan Fatih Terim fonu yorumu! "Açgözlülük"

AJANSSPOR HABER

Florya yakınlarında olan özel bir bankanın müdürlüğünü yapan Seçil Erzan, Fatih Terim, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera, Emre Çolak gibi birçok Galatasaraylı ismi dolandırdı. Erzan, Fatih Terim ile yakın ilişki kurarak oluşturduğu fona ilk onun katılmasını sağladı. Daha sonra Terim'in adını kullanan Erzan, futbol camiasından farklı isimleri de fona kattı.

Fatih Portakal'dan dikkat çeken yorum

Gazeteci Fatih Portakal, "Terim fonu" olarak adlandırılan davayı Sözcü TV'ye taşıdı. Portakal'ın haber sonunda yaptığı yorum dikkat çekti.

"Ortalama zeka bunu düşünür"

Fatih Portakal, "Banka müdiresi Seçil Erzan hepsini dolandırmış. Ya arkadaş böyle bir şey nasıl olur? Alelade bir kağıda imza atıyorlar. Bir de Dolar bazında 46 gün vade, yüzde 253 veriyor. İnsan bir düşünür, ortalama zeka bunu düşünür. Olabilir mi böyle diye" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki konuşma ortaya çıktı: "Bütün servetim gitti"
Habere Git

"Asıl mesele açgözlülük"

Sözlerine devam eden Portakal, "Banka önüne geliyor, elden para veriyorlar, bahçede para veriyorlar, arabanın içinde para veriyorlar, arabada alışveriş yok. İnsan bir merak eder, sorar. Ortada resmi bir şey yok. Bunlar habire kadına para veriyor. Faiz güzel ya... Ama asıl mesele açgözlülük. Paranız var zaten neyine kazanacaksın artık? Dünyanın malı dünyada kalıyor, açgözlülük" dedi.

"Ortalama zekanın üstündedirler de işte açgözlülük..."

Seçil Erzan'ın imzasının yer aldığı bir belgeyi ekrana taşıyan Portakal, "Kadın, alelade bir A4 kağıdına, '07.04.2023 tarihinde Volkan Bahçekapılı'ya tarafından 1.5 milyon Dolar ödeme yapılacaktır. Borcu ödenecektir' yazarak, imza atmış. Ya böyle bir şey olabilir mi? Sonra banka raporunda şöyle diyor: 'Ortalama zekaya sahip kişilerden beklenmeyecek davranış' Banka, 'Arkadaş sizin kafanız çalışmıyor mu?' demek istiyor. Ortalama zeka zaten bunu kabul etmez. Mahkeme de bunu dikkate aldı. Ortalama zekanın üstündedirler de işte açgözlülük, para hırsı böyle bir şey" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler