Fatih Tekke Alanyaspor yenilgisinin ardından konuştu!
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un evinde konuk ettiği Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktör Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Galatasaray'ın "Singo giderse" planı: 23 yaşındaki Mattia Zanotti

Çorum FK'dan dikkat çeken kontenjan hamlesi: Anlaşmaya varıldı!

Türkiye - Brezilya voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle linki

Referee Abroad’da Türkiye Farkı: Başvuru Şartlarını Sağlayan Tüm Hakemler Avrupa’da

Göztepe'de kaleci arayışı! Luka Gugeshashvili radarda
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Trabzonspor'un evinde konuk ettiği Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktör Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.
"Alanyaspor çalıştığımız her şeyi kırdı"
Tekke maç sonu değerlendirmelerinde, "İlk yarı için Alanyaspor'u kutlarım. İlk yarı oyunun içinde yoktuk. Beşiktaş maçı sonrası bu sürecin zor geçeceğini söylemiştim. Grupta Başakşehir maçı var, diğer takımların maçları var. Bu iyi bir sonuç olmadı. İkinci yarı oyuncu değişikliklerinden sonra maçı kazanabilirdik. Hepsinden önemlisi çocuklar mücadele ediyorlar ama antrenmanda çok net yürüyerek yaptığımız, çalıştığımız birçok şey olmadı. Alanyaspor hepsini kırdı. Bariz hatadan gol yedik. Rakibin oyun üstünlüğü daha fazlaydı. Verdiğimiz duygu önemli. İkinci yarının son bölümü güzel duyguydu. Üzücü bir mağlubiyet oldu. Bu süreç zor geçecek. Pazartesi günü çok zor bir maçla karşı karşıyayız. Reaksiyon göstermeliyiz. Sakatlarımız var" ifadelerine yer verdi.
"İlk yarı için olumlu konuşamıyoruz"
Takımın yorgunluk durumuna vurgu yapan teknik adam, "Oyuncuların hepsi takımın parçası. Pazartesi maçımız var. Bazı oyuncuların dinlenmesi gerekiyor. Sakatlıklarımız fazlalaşıyor. Bugün yapacağımız en doğru şey buydu. Sakatlanmadan bitirdik. İlk yarı oynayan oyuncular neticede ilk defa oynamıyorlar. Performans bu işin temeli. Bugün ilk yarı istek, arzu tabii ki vardı ama hem zihinsel hem antrenmanda yaptıklarımızı düşünerek daha az hata yapmalılardı. Bugün ilk yarı için çok olumlu konuşamıyoruz. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Bu zorlu süreci umarım hasarsız geçiririz" dedi.
