İstanbulspor'da Fatih Tekke, Giresunspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
01.05.2023 - 23:11 | Son Güncellenme: 01.05.2023 - 23:19

Süper Lig'in 32.haftasında İstanbulspor, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke yayıncı kuruluşa konuştu. İşte detaylar

İstanbulspor'da Fatih Tekke, Giresunspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Giresunspor'u Emeka Eze'nin golüyle 1-0 deviren İstanbulspor, altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

"Bence iyi oynamadık"

 Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, "Çok stresli bir maçtı. Hafta içi de söyledim, bunun olmaması çok çaba sarf ettik. Ama bazı şeyleri engellemek için şansınız olmuyor maalesef. Bence iyi oynamadık. İlk planım onların beklediğinin dışındaydı biraz, topu onlara bırakmaktı. Golü de öyle bulduk. 1-2 tane bana göre maçı kopartacak fırsatları başlamadan bitirdik. Büyük ihtimalle stresten oldu. Giresunspor, bana göre bu maçta etkinlik olarak gayet iyiydi. Çok net pozisyon yok ama kenarlarda, birebirlerde bizden daha üstündüler." dedi.

"Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum"

Kümede kalma mücadelesine de değinen genç teknik adam, "Bu koşullarda, oyuncularımla birlikte çok güzel şeyler başardık. Bugün bir adım öndeyiz, her şey bitmiş değil. Bir galibiyet bizi ligde tutar diye tahmin ediyorum. Zor maçlarımız var. Haftaya 3 puan alacağız. Sonrasında Galatasaray, Kasımpaşa, Adana Demirspor ve Ümraniyespor ile bitireceğiz. Hiçbir şey belli olmaz ama bugün en azından yarıştığımız bir takımla puan farkını arttırdık. O bizim için çok önemliydi." sözlerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İstanbul nefes alıyor Giresun daralıyor
Habere Git

20 maçta 24 puan topladı

Fatih Tekke göreve gelmeden önce 10 karşılaşmada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile yalnızca 8 puan toplayarak 18. sırada yer alan İstanbulspor, 45 yaşındaki teknik adamın göreve geldiği günden bu yana 7 galibiyet 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 24 puan topladı. İstanbul ekibi 4 karşılaşmada ise 8 puan topladı.

İstanbulspor, Fatih Tekke ile pes etmiyor

İstanbul ekibi Fatih Tekke'nin göreve geldiği günden bu yana deplasmanda Konyaspor ve Ümraniyespor'u, evinde ise Kasımpaşa, Alanyaspor, Sivasspor, Başakşehir ve Giresunspor'u mağlup etti. İstanbul ekibi geçen hafta Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan bir puanla ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler