Fatih Tekke için siyasi baskı iddiası! Kuzeni telefon görüşmelerini açıkladı

02.09.2024 - 17:20 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:26

Trabzonspor'da Abdullah Avcı sonrası adı teknik direktör adayı olarak Fatih Tekke ve Şenol Güneş'in ismi gündeme gelmiş, daha sonra Güneş ismi ağırlık kazanmıştı. Fatih Tekke'nin kuzeni Kenan Tekke'den genç hocanın bordo mavili kulübün gündeminden çıkmasıyla ilgili flaş bir iddia geldi.

Fatih Tekke için siyasi baskı iddiası! Kuzeni telefon görüşmelerini açıkladı

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'da Avrupa'da hem Avrupa Ligi hem de Konferans Ligi'ne veda edilmesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrılmıştı.

 

Bordo mavili kulüpte hoca adayı olarak camianın iki ismi olan Fatih Tekke ve Şenol Güneş gündeme gelen teknik direktörler olmuştu.

Önce Tekke, sonra Güneş

Karadeniz ekibinde teknik direktör belirleme sürecinde ilk olarak taraftarın da çok istediği Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke'nin ismi öne çıksa da daha sonra ibre Şenol Güneş'e döndü. 

Yeni hocanın Şenol Güneş olması bekleniyor

Şenol Güneş, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşmek üzere bugün Trabzon'dan İstanbul'a gitti. İkili arasında yapılacak görüşmenin ardından bordo mavili takımın yeni teknik direktörünün Şenol Güneş olması bekleniyor.

Fatih Tekke'nin kuzeninden flaş iddia

Öte yandan Trabzonspor'un gündemine önce favori olarak gelen Fatih Tekke'den vazgeçerek Şenol Güneş'e yönelmesiyle ilgili genç teknik adamın kuzeni Kenan Tekke'den flaş bir iddia geldi.

Ertuğrul Doğan ve Fatih Tekke arasındaki telefon konuşmaları

Kenan Tekke sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Fatih Tekke arasındaki iki telefon görüşmesinin detaylarını açıkladı ve Ertuğrul Doğan'a tepki gösterdi.

"Üzerimde çok siyasi baskı var"

Kenan Tekke paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"Yazıklar olsun"

 

Tarih: 31/08/2024 Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke'yi arıyor ve 'Hocam gel sana ihtiyacımız var' diyor. Fatih hoca şartsız, kayıtsız teklifi kabul ediyor. Pazartesi İstanbul'da buluşup masaya oturulacak.

 

Tarih: 01/09/2024 Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke'yi arıyor. 'Hocam üzerimde çok siyasi baskı var. Sizinle çalışamayacağız' diyor. Ve Şenol Güneş gündeme geliyor. Konu bu...

 

Yazıklar olsun bu şehrin çocuklarına ihanet edenlere,

Yazıklar olsun bu şehre ihanet edenlere,

Yazıklar olsun ilişkilerine bu kulübü kurban edenlere,

Yazıklar olsun SİYASETİNİZE..."

Senin için hazırladığımız haberler