İstanbulspor'da Fatih Tekke, Konyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
02.02.2023 - 20:56 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 21:02

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda arabam.com Konyaspor'u 1-0 mağlup eden İstanbulspor’da teknik direktör Fatih Tekke, maç sonu değerlendirmede bulundu.

İstanbulspor'da Fatih Tekke, Konyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan taraf 1-0'lık skorla konuk ekip İstanbulspor oldu.

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

"Basit top kayıpları oldu"

Karşılaşmanın kendileri açısından beklenildiği gibi geçtiğini ifade eden Tekke, "Son haftalarda duygusal ve psikolojik olarak olumsuz görünen bir Konyaspor'a karşı bu durumu değerlendirmek istediğimiz bir maçtı. Bunu da pasla değerlendirebilirdik. Topa çok daha fazla sahip olabileceğimiz bir maç. Fakat özellikle top bizdeyken set hücumlarında bu kadar geniş alanda çok basit top kayıpları oldu." diye konuştu.

"Çok iyi oynayan bir İstanbulspor var"

Tekke, maç içinde yaptığı hamlelere değinerek, şunları kaydetti:

"Santrforu 6 numara oynatmak durumunda kaldık. Sonuç olarak bugün top rakipteyken çok iyi oynayan bir İstanbulspor var. Top ayağındayken özellikle hem hızlı hücum ve set hücumlarında beklediğimin altında bir İstanbulspor vardı.

"İşimiz kolay değil"

İşimiz kolay değil. Yarışacağımız takım sayısı belli. Oyunumuz, oyuncumuzun gücüyle ve çok isteyerek olmalı. Bugün bunu başardık ama sadece bir 3 puan aldık."

İstanbulspor, puanını 18 yaptı

İstanbulspor bu sonuçla birlikte ligde puanını 18 yaparken Konyaspor 27 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler