İstanbulspor'da Fatih Tekke'den Fenerbahçe Maçı Öncesi Sarı Kart Açıklaması

Orhan Gülek
19.04.2023 - 20:00 | Son Güncellenme: 19.04.2023 - 20:11

Süper Lig'de Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan İstanbulspor'dan Fatih Tekke, 4 oyuncu Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşmesiyle ilgili konuştu. İşte detaylar

İstanbulspor'da Fatih Tekke'den Fenerbahçe Maçı Öncesi Sarı Kart Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan İstanbulspor-Antalyaspor maçı gol düellosuna sahne oldu. 90 dakika 3-3 sona ererken ev sahibi ekipte 4 oyuncu Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke değerlendirmelerde bulundu.

"İnşallah bu sözlerim yanlış anlaşılmaz"

Kalelerine gelen üç topun da gol olduğunu söyleyen Fatih Tekke "Kalecimiz (David Jensen) top tutamadan 3 gol yedi! İnşallah bu sözlerim yanlış anlaşılmaz." dedi.

"İnsanların baktığı gibi lig gitmiyor"

Fenerbahçe ve sonrasında oynayacakları Giresunspor maçı için konuşan Fatih Tekke "Kağıt üzerinde insanların baktığı gibi lig gitmiyor. Ligin boyu kısaldı. 2,5 galibiyet bile bize yetebilir. Giresunspor maçı mı olur, Fenerbahçe maçı mı olur o galibiyet bilemiyorum. Kadıköy'de kazanmanız için çok iyi oynamanız lazım. 2,5 galibiyet bizi ligde tutabilir." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Nefes kesen maçta 6 gol var; kazanan yok!
Habere Git

"Fenerbahçe maçında oynatmayacağımı söylemiştim"

4 futbolcusunun Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşmesi hakkında konuşan Fatih Tekke "Maçtan önce 3 sarı kartı olan oyuncuları Fenerbahçe maçında oynatmayacağımı söylemiştim. Giresunspor maçı tabii ki önemli. Hastalık var, sakatlık var. Kadroda kim olacak, çok önemi yok. 30-35 kişi antrenman yapıyoruz. 11'de oynaması gereken oyuncularım şu an dışarda. Başımızda birçok şey var. Bunları kamuoyuyla paylaşmıyoruz." dedi.

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma hesapları yapan İstanbulspor, 24 Nisan Pazartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde sarı kart şoku yaşadı.

Kaleci David Jensen, sağ bek Demeaco Duhaney, orta saha oyuncuları Mahamadou Ba ile Onur Ergün gördükleri sarı kartların ardından Fenerbahçe maçında oynama şanslarını kaybettiler.

Ba: "Fenerbahçe maçına kazanmaya gideceğiz"

Antalyaspor maçı sonrası açıklama yapan Mahamadou Ba "Fenerbahçe maçına kazanmaya gideceğiz. Keşke o maçta oynayabilseydim. Ama o maçtan sonra direk rakibimiz Giresunspor ile oynayacağız, o karşılaşmada elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler