İstanbulspor'da Fatih Tekke, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
09.01.2023 - 23:15 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 23:22

Süper Lig’de evinde karşılaştığı Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

İstanbulspor'da Fatih Tekke, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

İstanbulspor ile Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kozlarını paylaştı. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın son anlarına 1-0 geride giren İstanbulspor, 90+12. dakikada Ethemi'nin penaltıdan attığı golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

"Rahat bir oyun olacaktı"

Kazanmaya yakın taraf olduklarını ifade eden Tekke, "İlk yarıda beklediğimiz anları yakaladık. Kaçırdığımız bir gol var, atmış olsak bana göre bizim açımızdan rahat bir oyun olacaktı. " dedi.

"Takımın isteği ve arzusu golü buldu"

Takımın son dakikaya kadar pes etmediğine dikkat çeken Tekke, "Duran toplara ne kadar çalışsak da bu sorunu çözemedik. 1 gol yedik. 1-0 geriye düşmemize rağmen ikinci yarının son bölümündeki takımın isteği ve arzusu golü buldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Erol Bulut: "Çok üzüntülü ayrılıyoruz"
Habere Git

"Evimizde 1 puan iyi"

Kazanamadıklarına rağmen 1 puandan da memnun olduğunu ifade eden Tekke, "Son saniyede de kaçırdığımız bir fırsat var. Evimizde 1 puan iyi. Bana göre oyunun hakkı İstanbulspor’un 3 puan almasıydı. Gaziantep FK’ya da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Bu sonuçla Gaziantep FK'nın puanı 19 oldu. İstanbulspor ise 12 puana ulaştı.

Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor, 15 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Ümraniyespor ile karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler