Fatih Tekke, İstanbulspor- Galatasaray Maçından Sonra Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
17.05.2023 - 00:19 | Son Güncellenme: 17.05.2023 - 00:22

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor, kendi sahasında Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Maçtan sonra Fatih Tekke açıklama yaptı. Detaylar...

Fatih Tekke, İstanbulspor- Galatasaray Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşılaştığı Galatasaray’a 2-0 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımın kalitesi hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

"Yorulduğumuz bir maç''

Fatih Tekke, maçtan sonra takımın durumu hakkında açıklama yaptı. Tekke, "Yorulduğumuz bir maç, 90 dakika ön alan baskısı yaptık. Bu konuda başarılı olduk. Top bizdeyken, tecrübesinden dolayı başarılı olmayan bir İstanbulspor vardı. Tecrübe ve kalite farkının sonucunda bir maç oynandı.'' dedi.

''Tecrübemiz ve kalitemiz yeterli olmadı''

Galatasaray'a karşı kalitenin yeterli olmadığını dile getiren Tekke, ''Bana göre biraz top bizdeyken, kazandığımız topları da daha doğru oynasaydık bugün buradan bence beraberlikle ayrılabilirdik. Ben oyuncularımın mücadelelerinden çok memnunum. Tecrübemiz ve kalitemiz yeterli olmadı.'' dedi.

''Cumartesi çok önemli maça çıkacağız''

Galatasaray maçında olan hatalardan ders çıkaracaklarını dile getiren Tekke, ''Cumartesi çok önemli maça çıkacağız. İnşallah absürt hatalar yapmayız. Oyun içerisinde bunlar da var. Galatasaray’ı tebrik ederim. Oyuncularımı da kutlarım. Kasımpaşa’ya karşı umarım ümidimizi arttıracak sonuçlar alırız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler